Subiecte: abandonati in spitale
Fotografie de la nunta tinerei doctorițe ucise la Iași

VACCINATĂ „ANTI-COVID” DEȘI AVEA O BOALĂ AUTOIMUNĂ doctorița Ioana Săndulescu de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași a murit la 39 de ani după șase internări în patru spitale din România. Soțul ei a depus plângere pentru UCIDERE DIN CULPĂ

O doctoriță, medic prima la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași, a murit sub privirile neputincioase ale soțului, după șase internări în patru spitale din România, inclusiv propriul loc de muncă.

Foto: ProTv

PROCES PENAL împotriva „coordonatorului acțiunii de omor în masă, Raed Arafat, și a conducerii criminale de la spitalul Sf. Ioan” - Anunțul jurnalistului de investigații Mădălin Pribu după moartea cu zile a mamei sale. „Au ordin să extermine!”

Jurnalistul de investigații Mădălin Pribu: În spitale nu se moare de Covid. Se moare pentru că pacienții nu sunt tratați pentru ceea ce au cu adevărat. Se bagă urgent la ATI pentru a le termina plămânii cu oxigen industrial în doze letale!

Olivia Steer, postare în miez de noapte, după ce a fost deblocată pe Facebook, despre realitatea din spitale: „Adevărul ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează. Adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook!”

Olivia Steer: „Asta e - adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook sau ale trolilor care îl vînează! Adevărul irită. Adevărul înfurie. Adevărul e că ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează.”