Subiecte: achiziții publice

Și AUR reacționează în Dosarul vaccinurilor afirmând, la fel ca ACTIVENEWS, că a avut dreptate: În pandemie s-a produs un jaf național din bani publici! George Simion: Șoc și groază: AUR a avut dreptate! Din nou!

„AUR a avut dreptate! Din nou! În pandemie s-a produs un jaf național din bani publici! Atât PNL, partenerul de guvernare al PSD, cât și USR, au încercat să îl ascundă. Comisia de anchetă înființată la solicitarea AUR a încercat să îl ignore.”

Foto: Agerpres

ANCHETELE DNA. 30 de lei pe mască! 11 milioane euro pentru măști în vin și cafea, șpagă și multă ticăloșie. Șefa ONAC, UDMR-ista Cornelia Nagy, urmărită penal pentru achiziții de măști supraevaluate. Soțul ei, Ferdinand Nagy, acuzat de legături cu SIE

UDMR-ista Nagy, șefa ONAC este urmărită penal alături de un consilier din aceeași instituție pentru atribuirea unui contract supraevaluat de achiziție a 1.750.000 de măști de protecție de la SC Romwine & Coffee SRL din Giurgiu.

DNA confirmă că există o anchetă în curs pentru numărul imens de vaccinuri comandat de Guvernul Cîțu de la Pfizer prin Ursula von der Leyen. Marcel Ciolacu: Vorbim de 800 de milioane de euro. DNA a spus că sunt 82 de dosare în curs. Le așteptăm!

Precizăm că DNA a deschis în septembrie 2021 și în prezent desfășoară o investigație penală, ca urmare a sesizării din oficiu, privind modalitatea de achiziționare a dozelor de vaccinuri anti-COVID-19, de la declanșarea pandemiei până în prezent.