Subiecte: agenda LGBT

În timp ce doar 14 procurori se ocupă de 7000 de dosare pe droguri, pentru ”apărarea” LGBT-iștilor SUTE de procurori și polițiști au luat lecții de homosexualism la sesiuni organizate de Asociația Accept și Ministerul Justiției

147 de procurori și 160 de polițiști au participat la sesiuni de formare pe tema investigării infracțiunilor motivate de prejudecată și a promovării drepturilor persoanelor LGBTI, organizate de Asociația Accept și Ministerul Public.

Camera Deputaților se laudă cu primul român ales în Biroul Executiv al Parlamentului European pentru Drepturile Sexuale și Reproductive ale LGBT-iștilor - Cătălin Teniță, deputat REPER: ”România devine un pol puternic în acest for internațional”

Cătălin Teniță este primul deputat român ales în Biroul Executiv al European Parliamentary Forum for Sexual and Reproductive Rights, la conferința Women Deliver 2023 din Kigali, Rwanda, anunță Camera Deputaților.

Fetiță de 9 ani ”învățată” despre sex anal, fără știința părinților, într-o școală din Marea Britanie. Un părinte din SUA își retrage copiii de la școlile publice din cauza agresivității LGBTQ. SE ÎNTÂMPLĂ ACUM! VIDEO

Un tată creștin a fost atât de indignat de orele de „educație sexuală” ale fiicei sale încât a scos-o din școala primară, scrie MailOnline într-un articol de azi. Școala s-a folosit de reguli instalate în timpul dictaturii Covid ca să îi ascundă „lecțiile” despre sex anal predate fiicei lui de 9 ani.

A APĂRUT! PLANDEMIC 3 - De la Marea Resetare la Marea Deșteptare. Cabala Woke racordată la Era Covid expusă într-un film documentar excepțional tradus în română pentru cititorii ActiveNews - PREMIERĂ VIDEO

”Marea Deșteptare” face o treabă „sigură și eficientă” în a evidenția modul în care Covid și agenda woke sunt folosite ca parte a unei preluări comuniste/totalitare a lumii noastre de către o cabală corporatistă/ guvernamentală transnațională.

Părinții avertizează: în școlile românești circulă chestionare în care minorii sunt interogați cu privire la „identitatea de gen” și viața privată - fără înștiințarea și acordul părinților!

Potrivit mărturiilor unor părinți, în școlile românești circulă deja chestionare în care copiilor li se pun întrebări cu privire la „identitatea de gen”, la viața privată, la „rolurile sociale”, întrebări cu tentă sexuală, chestionare pe care elevii trebuie să le completeze, fără înștiințarea și acordul consimțit al părinților.