Subiecte: alegeri locale România 2020
Foto: EVZ.ro

EVZ dezvăluie că, potrivit SIIJ, Clotilde Armand a furat alegerile la Sectorul 1: „Lipsesc sacii cu voturile din 20 de secții de votare. Peste 11.000 de buletine de vot au dispărut. Tudorache are cu peste 1700 de voturi în plus”

S-a încheiat renumărarea voturilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii și procurorii ar fi inspectat toți sacii cu voturile de la alegerile locale care au avut loc anul trecut, iar Daniel Tudorache de la PSD, fostul primar al Sectorului 1, are 1.700 de voturi peste actualul edil, Clotilde Armand

ORBANNIS. Klaus Iohannis: „Și Crăciunul se poate sărbători cu precauție”. Ludovic Orban: "Comitetele Județene pentru Situații de Urgență pot să introducă măsura de carantinare zonală în anumite localități sau regiuni"

Președintele republicii, Klaus Iohannis, a susținut, miercuri, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, în care a vorbit despre tentativele de fraudare a alegerilor, despre Legile Justiției, despre al doilea val al pandemiei și despre modul cum se vor desfășura alegerile parlamentare, dar și sărbătorile de Crăciun și Anul Nou.

O analiză pe care nimeni n-a făcut-o: UDMR, pe urmele Ungariei horthyste, la braț cu Viktor Orban. Reputata jurnalistă din Târgu Mureș Mariana Cristescu scrie la ActiveNews

Kelemen Hunor s-a alintat întotdeauna ca un pudel pe lângă pitbullul de la Budapesta. Mai mult: i-a respectat indicațiile întocmai. Finanțările de zeci de milioane de euro oferite pe față sau pe ascuns de Ungaria maghiarilor din România și-au atins scopul. Rezultatul alegerilor locale din 2020 arată că UDMR, în coordonare cu Ungaria, câștigă, pas cu pas, teren în Ardealul românesc.

Foto: La concursul USR-PLUS de purtare a botniței, câinele e singurul care nu s-a descurcat.

Fosta prezentatoare PRO TV, Elena Lasconi, a câștigat Primăria Câmpulung Muscel, pe listele USR-PLUS: „Nu am intrat în politică pentru a viza un post de parlamentar, ci pentru a face „gospodăreală” aici”

Elena Lasconi, fostă prezentatoare a postului PRO TV, a candidat din partea USR-PLUS și a câștigat cu peste 50% din voturi Primăria Câmpulung Muscel din județul Argeș. Despre ce a determinat-o să părăsească televiziunea și să îmbrățișeze politica, proaspăt aleasa primăriță useristă a vorbit într-un interviu