Subiecte: asasinat

Ziaristul de investigații Adrian Onciu: Îmi închipui cât de bucuros a fost Zelensky atunci când consilierii i-au pus sub nas articolul din The New York Times despre autorii asasinatului asupra Dariei Dughin

Jurnalistul Adrian Onciu, fost angajat al redacției Mediafax și editorialist de mare calibru, remarcat și de ActiveNews în repetate rânduri( aici și aici), a publicat un articol, pe platforma MeWe, despre celebrul caz al asasinării fiicei ideologului Dughin, Daria. Redăm mai jos materialul, cu mulțumiri:
 

Sursă Foto: Facebook/ Ilona Dănilă

Sora militarului de 22 ani găsit mort la o unitate din Focșani, mesaj cutremurător: „Fratele meu nu s-a sinucis. De ce are mâna ruptă de la încheietură? Fugiți din statul ăsta infect până nu vă omoară și pe voi”

Andrei Dănilă, în vârstă de 22 de ani, militar la o unitate din Focșani, a fost găsit împușcat în cap sâmbătă seara, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Brigada Focșani a informat că tânărul militar s-a sinucis, dar sora băiatului neagă varianta sinuciderii și face acuzații grave.

BOMBĂ DIN SUA: Fiica lui Dughin a fost asasinată la Moscova de ucraineni, confirmă serviciile de informații americane via New York Times. Responsabil de serviciile secrete de la Kiev este Volodimir Zelenski

Serviciile secrete americane consideră că mai mulți membri ai Guvernului de la Kiev ar fi avut cunoștință de atentatul bestial din luna august de la Moscova, în urma căruia a murit Daria Dughina, fiica filosofului Aleksandr Dughin, supranumit în mod greșit „ideologul lui Putin”.