Subiecte: baloanele chinezești

Dan Pavel: Balonul și Extratereștri - „mestecătorul obișnuit de presă occidentală trăiește într-un beci al ignoranței în care jurnaliștii deschid din când în când chepengul și aruncă ciozvârte ca să-și hrănească totuși prizonierii cu ceva”

Vă asigur că nimeni nu vizitează planeta asta fără să-și ia minimul de precauțiuni pe care mi le iau eu când merg pe litoral - să nu-mi spargă OZN-ul, să nu-mi tragă portofelul, să nu-mi fure fazerul din combinezon, cel puțin o folie de Furazolidon pentru că sigur ne stricăm la stomac de la igiena restaurantului... chestii de-astea.

Foto: Twitter

Generalul Mattis neagă rapoartele: Spune că NU A ȘTIUT nimic despre balonul chinezesc care a zburat deasupra SUA în timpul mandatului său de secretar al Apărării sub conducerea lui Trump - O ALTĂ MINCIUNĂ DEZVĂLUITĂ?

Reprezentantul Mike Waltz (R-FL) s-a alăturat lui Stuart Varney luni dimineață la FOX Business Network. Rep. Waltz spune că actuali oficiali ai Pentagonului l-au informat în weekend și au spus că baloane spion chinezești au trecut deasupra Texasului