Subiecte: boicot

Iohannis ordonă să se anuleze BOICOTUL LA ADRESA AUSTRIEI. O știre pe placul „suveraniștilor utili”. REACȚIE RAPIDĂ: Românii s-au săturat să fie slugile austriecilor și olandezilor. Să rămână Iohannis sluga lor! BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPĂT!

După solidarizarea extraordinară a românilor împotriva ticăloșiei austriece, Iohannis a ieșit azi din bârlog ca să ordone anularea de urgență a boicotului. El a anunțat categoric că România nu va boicota Austria în niciun fel

Mihai Tîrnoveanu: EXISTĂ ȘI „SUVERANIȘTI UTILI”! Oportunitatea boicotării unui sistem financiar-securistic care strânge România în clește și o suge de resurse este UNICĂ: BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPAT! Fără OMV, BCR, Raiffeisen, Schweighofer!

Măi fraților, de ani de zile tot strigăm boicot împotriva multinaționalelor și companiilor străine de ocupație și când în sfârșit se stârnește (nici NU mai contează motivul) un val prielnic în acest sens, se găsesc oameni, taman din zona „suveranistă” care ne spun că nu este bine cu boicotul.