Subiecte: brad de Craciun

Dacă doriți să revedeți: BRADUL VACCINIST. Cora Muntean: Vreuna dintre autoritățile sanitare, care au atâta grijă să bage în boală oamenii sănătoși, a sesizat Parchetul cu privire la acel brad monstruos făcut din doze de vaccin la Palatul Copiilor?

„Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 5 ani sau cu amendă următoarele fapte: a) eliminarea deșeurilor care au făcut obiectul transferului, așa cum este definit de Regulamentul (CE) 1.013/2006, în spații neautorizate sau prin constituirea de depozite ilegale”.

Crăciun cu taxă de intrare si NAZI-PASS. Ce spun bucureștenii: În nici un an nu a arătat așa Capitala! Târgul este făcut și din banii nevaccinaților! Ce vină au copiii? Rușine, Nicușor Dan! Bătaie de joc! Roata se întoarce MEREU, nu uitați!

Bucureștenii se plâng de lipsa de respect manifestată de primărie față de locuitori și se simt dezamăgiți de absența decorațiunilor și luminițelor care în alți ani împodobeau Capitala și care nu mai sunt, anul acesta, nici măcar pe arterele principale.

Foto: Agerpres

Varujan Vosganian: Cine dansează hora în jurul lui „O, Dozenbaum!”. Octombrie 2021 e luna cu cele mai multe vaccinări Covid, dar și luna cu cele mai multe decese din disfuncții ale aparatului cardiovascular. Bizară coincidență!

Uite cine dansează hora în jurul lui O, Dozenbaum!, supărați foc pe amenda dată de Garda de Mediu. Firește, primus inter pares, Raed Arafat: „Amenda este distructivă”. Nu știu ce distruge amenda asta, altceva decât chestia aia macabră din Palatul Copiilor