Subiecte: cancer galopant

Mamă tânără a refuzat să facă avort la 20 de săptămâni de sarcină, după ce a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la creier, și a născut o fetiță sănătoasă. Medicii spun că mai are doar câteva săptămâni de trăit, dar ea se bucură de decizia ei

O tânără din SUA, Tasha Kann, în vârstă de 30 de ani, care a lucrat ca asistentă într-un centru de îngrijiri paliative, era însărcinată în săptămâna 20, cu al doilea copil, când a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer la creier.

Foto cu rol ilustrativ: RomâniaTV

Epidemie de morți subite în rândul eroilor: Dr. Mihaela Dinisov, fostă adjunctă DSP Constanța, și Dr. Daniela Maghiar, cu un cancer galopant, au plecat mult prea devreme dintre noi. Dr. Cocișiu Alexandru Ionuț se alătură listei morților subite

Direcția de Sănătate Publică din Constanța este în doliu. Medicul Mihaela Dinisov a încetat din viață. Zilele acestea a murit și Dr. Daniela Maghiar, la doar 58 de ani, după ce fusese diagnosticată tardiv cu cancer. 

Doi medici vacciniști de 60 de ani din Iași, soț și soție, au murit la o lună distanță unul de celălalt. Dr Eugen Popescu a fost directorul adjunct al DSP Iași și dr Dana Popescu ”una dintre vocile limpezi în haosul provocat de campaniile anti-vaccinare”

Dr. Dana Popescu, cunoscut medic de familie din județul Iași, s-a stins din viață sâmbătă, pe 12 august, la puțin peste o lună de la decesul soțului ei, dr. Eugen Popescu, care a fost director adjunct al Direcției de Sănătate Publică din Iași

Salvator de la ISU București-Ilfov mort subit la 32 de ani. Fost coleg al pompierului Bogdan Petre Murdeală: Era sportiv și sănătos tun. Cei care l-ați îndemnat să se vaccineze îl aveți pe conștiința. Vaccinurile ucid. Cineva trebuie sa plătească!

Dumnezeu să-l ierte pe colegul meu Bogdan, un băiat minunat, viața de sportiv și sănătos tun. Se pare ca îl aveți pe conștiința cei care l-ați îndemnat să se vaccineze. Vaccinurile ucid. Iar cei care au îndemnat spre acest genocid planetar trebuie sa plătească.

BUZĂU: Tânără mămică răpusă de cancer galopant la 26 de ani, soție de preot plecată de Înviere, la doar 45 de ani, după un cancer osos generalizat. Dumnezeu să le odihnească în pace!

A încetat din viață Laura Lăcătuș, tânăra mămică în vârstă de 26 de ani, din localitatea buzoiană Mărăcineni, care s-a luptat, în ultimul an, cu o boală cumplită. Chiar de Înviere s-a prăpădit la doar 45 de ani, Gabriela Pîrlog, soția preotului din Vintilă Vodă

Dr. Angus Dalgleish, oncolog: „Eu și mulți oncologi din întreaga lume suntem alarmați de creșterea bruscă a cazurilor de cancere – recidivă și cazuri noi, care au în comun un vaccin recent de rapel anti-Covid”

„Administrarea unui vaccin de rapel anti-Covid este asociată cu supresia celulelor T și cu o modificare a tipului de anticorp indus, care, luate împreună, explică de ce sistemul imunitar nu mai este capabil să controleze dezvoltarea cancerelor, așa cum făcea anterior foarte bine”