Subiecte: cancer la creier

Mamă tânără a refuzat să facă avort la 20 de săptămâni de sarcină, după ce a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la creier, și a născut o fetiță sănătoasă. Medicii spun că mai are doar câteva săptămâni de trăit, dar ea se bucură de decizia ei

O tânără din SUA, Tasha Kann, în vârstă de 30 de ani, care a lucrat ca asistentă într-un centru de îngrijiri paliative, era însărcinată în săptămâna 20, cu al doilea copil, când a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer la creier.

BUZĂU: Tânără mămică răpusă de cancer galopant la 26 de ani, soție de preot plecată de Înviere, la doar 45 de ani, după un cancer osos generalizat. Dumnezeu să le odihnească în pace!

A încetat din viață Laura Lăcătuș, tânăra mămică în vârstă de 26 de ani, din localitatea buzoiană Mărăcineni, care s-a luptat, în ultimul an, cu o boală cumplită. Chiar de Înviere s-a prăpădit la doar 45 de ani, Gabriela Pîrlog, soția preotului din Vintilă Vodă

Cancer cerebral cauzat de telefoanele mobile: dovezi prezentate de experți, audiate după 21 de ani de la intentarea procesului. Industria telecomunicațiilor a ascuns riscurile pentru sănătate (I)

Într-un interviu acordat The Defender, Hunter Lundy – un avocat care îi reprezintă pe reclamanți în două procese intentate de aceștia, susținând că telefoanele mobile le-au dezvoltat cancer cerebral – a spus că este frustrat de ritmul lent în care se mișcă sistemul juridic, dar că crede că „adevărul va ieși la iveală”.