Subiecte: cancere in urma vaccinului mRNA covid

Dr. Angus Dalgleish, oncolog: „Eu și mulți oncologi din întreaga lume suntem alarmați de creșterea bruscă a cazurilor de cancere – recidivă și cazuri noi, care au în comun un vaccin recent de rapel anti-Covid”

„Administrarea unui vaccin de rapel anti-Covid este asociată cu supresia celulelor T și cu o modificare a tipului de anticorp indus, care, luate împreună, explică de ce sistemul imunitar nu mai este capabil să controleze dezvoltarea cancerelor, așa cum făcea anterior foarte bine”

Foto: Substack

BEAUTIES AND THE VACCINE. News from Underground: Guitarist Ryan Castaldi has Stage 3 cancer; Peloton instructor Leanne Hainsby has breast cancer; Tik Tok star Ban Grosskopf, 14, has lymphoma; 7th grader with 2 cardiac arrests. ENGLISH

Influencer „Jenny 69” hospitalized after mysterious „near-death experience”; a woman has a „medical emergency” aboard a JetBlue flight from NYC to Ft. Lauderdale; a high school football star in Colorado „needs a new heart after a major heart attack”

IMRE, COSTAȘ, ANDRIEȘ. Activista #rezist Irina Andrieș, triplu vaccinată, a murit subit de cancer chiar la aniversarea manifestației de pe 10 august din Piața Victoriei. Ea considera că nătângii nevaccinați ar trebui să-și plătească spitalul

Nimeni nu-și putea închipui ca tânăra activistă #rezist Irina Andrieș să moară peste noapte, chiar în ziua aniversării manifestației din 10 august 2018. Ea era așteptată, ca întotdeauna, alături de tovarășii ei de #rezist, mai ales că participase la evenimentele din urmă cu patru ani din Piața Victoriei.