Subiecte: cârdășia politicienilor cu „noua” Securitate

George Simion îi cere ofițerul (r) SRI George Tuță, fost șef de cabinet al lui Hellvig, în prezent candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, să-și dea demisia de onoare din Parlament. Tuță apare alături de Coldea și Kovesi (FOTO)

Liderul AUR, George Simion, consideră că aducerera lui Florian Coldea în fața procurorilor DNA trebuie să fie doar începutul. „Toți cei care au făcut parte dintr-un Binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii", a afirmat președintele AUR, citat de Realitatea.net.

Cât de repede acționează Noua Securitate în cazul racolatului Nelu Tătaru: pagina de Facebook a ActiveNews interzisă de la aprecieri până în 2025! Îi va retrage BOR ”Crucea Episcopală” oferită în plină pandemie?

Postarea ActiveNews de pe Facebook cu fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru racolat de Securitate încă de la liceu a fost ștearsă de cenzorii rețelei în baza unor acuze false, ce țin, chipurile, de faptul că nu ar respecta „standardele comunității” cu privire la „viața privată” (CAPTURĂ FOTO mai sus).

Foto: FB

UN SENATOR VEROS PNL ESTE RAS de Av. Elena Radu: Politicianului Daniel Fenechiu – veșnica ”victimă a campaniei electorale a avocaților”: EȘTI GROPARUL PROFESIEI DE AVOCAT

Îți transmit public această scrisoare în care o să îți explic de ce eu, ca avocat, nu cred că mai poți să mă reprezinți în exercitarea niciunei funcții de reprezentant pe care o deții în organele de conducere ale profesiei de avocat (fie ea cea de vicepreședinte al UNBR sau prodecan al Baroului București).

Se cere revocarea lui Daniel Fenechiu de la conducerea Uniunii Naționale a Barourilor din România după ce PNL-istul a vrut să bage SRI-ul și STS-ul în calculatoarele și telefoanele avocaților în REGIM DE URGENȚĂ. Lista pionilor Statului Electronic STS-SRI

Într-o scrisoare adresată președintelui Uniunii Naționale a Barourilor din Romania, precum și vicepreședinților UNBR, avocații au cerut conducerii Uniunii să emită un punct de vedere ferm prin care să își exprime public dezacordul