Subiecte: celule fetale

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, s-a plâns în cadrul unei conferințe despre „știrile false” cum s-a confruntat în timpul pandemiei cu „valuri de fake news” și „lucruri amuțitoare prin gradul lor de necredibilitate” pe care a trebuit „să le combată”.

Vasile Bănescu pe podiumul minciunii. Foto: Facebook

În atenția Sfântului Sinod al BOR: Vasile Bănescu, autointitulat purtător de cuvânt al Bisericii, MINTE despre vaccinurile Covid și în al 13-lea ceas, sfidând morala creștină și sufletele copiilor uciși în numele științei. VIDEO/DOVEZI

Solicităm Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române să ia măsurile necesare împotriva unui autointitulat „reprezentant al Bisericii” care sfidează absolut morala creștină și respectarea vieții și a sufletelor copiilor uciși în numele științei și care MINTE PUBLIC, în numele BOR, cu privire la o chestiune de o asemenea gravitate. 

102 ani de la cel mai mare genocid din istorie. Rusia bolșevică, prima țară care a legalizat avortul la 18 noiembrie 1920. Rezultatul: Un MILIARD de avorturi. Azi, copiii avortați sunt folosiți drept cobai pentru seruri experimentale Covid

Data de 18 noiembrie marchează un eveniment sumbru care riscă să fie uitat: 102 ani de la prima legalizare a avortului. De atunci și până astăzi, copiii avortați au ajuns să fie folosiți pe post de cobai în experimentele celei mai odioase operațiuni „sanitare” din lume de până acum: „vaccinarea” Covid.

Foto: DoD

VICTORIE URIAȘĂ PENTRU PUȘCAȘII MARINI AMERICANI câștigată de avocatul Harry Miheț împreună cu Liberty Counsel: VACCINAREA OBLIGATORIE A FOST OPRITĂ! Serurile cu CELULE FETALE încalcă LIBERTATEA RELIGIOASĂ! Poate aude și Vasile Bănescu

Departamentul Apărării a fost blocat să mai pedepsească orice pușcaș marin care are o obiecție religioasă față de vaccinarea forțată! Ordinul judecătoresc de astăzi îi protejează pe pușcașii marini de a fi pedepsiți, marginalizați sau dați afară din cauza convingerilor lor religioase!

Youtube.com/ Project Veritas

O angajată a companiei Pfizer dezvăluie discuțiile secrete despre EMBRIONII UMANI din vaccinul PFIZER: Dorim să evităm ca informațiile despre celulele fetale să fie vehiculate. Riscul e prea mare. CONFIRMAREA AVERTISMENTELOR ACTIVENEWS

Project Veritas a publicat astăzi cel de-al cincilea video-reportaj din seria de investigații prezentată și de ActiveNews privind vaccinul anti-COVID, care cuprinde un interviu cu Melissa Strickler, auditor de calitate a producției Pfizer, care dezvăluie secrete din interiorul companiei Pfizer.