Subiecte: clasa politică

Un insider politic dezvăluie planurile de mărire ale lui Ciolacu: distruge tot în calea lui. Deși Firea stă cel mai bine în sondajele interne, Ciolacu e gata să sacrifice PSD pentru pactul cu PNL la Cotroceni și Guvern. ”Ticăloșia Politrucului slab”

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au parafat un pact sub oblăduirea lui Klaus Iohannis: unul va merge la Președinție, altul la Guvern. Aceasta este informația care circulă în mediile politice, jurnalistice și de informații din România.

Prof. Ilie Bădescu la Radio România și în Ziarul Lumina: Ce se întâmplă în jurul nostru. Dialogul dintre politicieni și popor

Am cercetat mai multe legi și au vicii serioase. Este o mare proble­mă, pentru că, așa cum spune un expert, cel mai mare specialist în probleme de sărăcie este săracul însuși, nu cel care vine cu rețeta de la nu știu ce instituție bancară și altele. La fel și românul este cel mai bun expert în ceea ce-l privește, te duci la el.

Ștefan Secăreanu: Afirmarea identității noastre românești și credința în Hristos Mântuitorul sunt baza, garanția securității noastre totale, dar nu ideologia de gen sub a cărei flamură ai mers la București să cerșești energie de la frați

Programul strategic de conectare a RM la sistemul energetic românesc elaborat și implementat de Frontul Popular prin intermediul colegului nostru Valentin Dolganiuc, în calitatea lui scurtă de vicepremier (1998, când a pus în mișcare lucrurile împreună cu premierul român de atunci, Radu Vasile), a fost blocat cu premeditare și rea-credință.