Subiecte: combaterea schimbărilor climatice

Papa Francisc pledează pentru un guvern mondial care să impună măsuri obligatorii pentru combaterea “schimbărilor climatice” - “Se afirmă în mod periculos transferarea autorității morale către globaliștii atei care nu-I slujesc lui Dumnezeu”

Noul document al Papei Francis privind „schimbările climatice”, Laudate Deum, „afirmă în mod periculos transferarea autorității morale către globaliștii atei care nu-I slujesc lui Dumnezeu, ci Prințului acestei lumi”.

Cristian Terheș: La Bruxelles se pregătesc legi pentru implementarea portofelului digital și a identității digitale, controlul achizițiilor, limitarea consumului de carne. “Se va da liber la mâncatul de gândaci”

Europarlamentarul Cristian Terheș a spus că la Bruxelles se pregătesc legi controversate precum implementarea portofelului digital, care va facilita controlul și monitorizarea cu privire la finanțele personale ale cetățenilor, limitarea achiziției de haine și a consumului de carne, promovarea alimentelor pe bază de insecte. Totul, „pentru protejarea planetei”.