Subiecte: copii avortați

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, s-a plâns în cadrul unei conferințe despre „știrile false” cum s-a confruntat în timpul pandemiei cu „valuri de fake news” și „lucruri amuțitoare prin gradul lor de necredibilitate” pe care a trebuit „să le combată”.

Vasile Bănescu pe podiumul minciunii. Foto: Facebook

În atenția Sfântului Sinod al BOR: Vasile Bănescu, autointitulat purtător de cuvânt al Bisericii, MINTE despre vaccinurile Covid și în al 13-lea ceas, sfidând morala creștină și sufletele copiilor uciși în numele științei. VIDEO/DOVEZI

Solicităm Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române să ia măsurile necesare împotriva unui autointitulat „reprezentant al Bisericii” care sfidează absolut morala creștină și respectarea vieții și a sufletelor copiilor uciși în numele științei și care MINTE PUBLIC, în numele BOR, cu privire la o chestiune de o asemenea gravitate. 

BOMBĂ! Avocatul româno-american Horațiu Miheț a câștigat DESPĂGUBIRI de peste 10 milioane de dolari pentru lucrători nevaccinați din domeniul medical care au refuzat vaccinul experimental și au fost discriminați religios: SERURILE CONȚIN CELULE FETALE!

Vineri, 29 iulie 2022, organizația profesională creștină americană Avocatul Libertății / Liberty Counsel a soluționat primul proces colectiv la nivel național pentru lucrătorii din domeniul sănătății privind mandatul obligatoriu de vaccinare COVID, cu o plată compensatorie de peste 10 milioane de dolari.

Nancy Pelosi, INTERZISĂ DE LA ÎMPĂRTĂȘANIE pentru susținerea avorturilor. Biden e următorul pe listă. Ce ar trebui să să se întâmple cu cei care au susținut vaccinarea cu seruri produse din fetuși umani avortați de vii?

Și în România au existat cazul de pretenși ortodocși care au susțin chiar de la Televiziunea Patriarhiei, Trinitas TV, injectarea cu seruri experimentale produse sau dezvoltate prin folosirea celulelor de la fetuși umani avortați și ciopârți de vii.

50 de medici români atrag atenția asupra unei probleme de etică și conștiință religioasă: Toate vaccinurile anti-Covid distribuite în România au folosit fie în etapele de producere, fie în testarea eficacității lor linii celulare de la COPII AVORTAȚI

Un grup de 50 de medici români a transmis ActiveNews, spre publicare, un studiu excepțional despre ce conțin cu adevărat vaccinurile Covid din România. Îl redăm integral, cu mulțumiri și felicitări aduse autorilor precum și cu recomandarea călduroasă de fi lecturat și în Comisia de Bioetică