Subiecte: credință

Mărturisirea unui faimos YouTuber american: ”Cum L-am descoperit pe Dumnezeu și credința adevărată” în pandemie - ”Prezența răului și a lui satana, din care izvorăște răul, nu a fost niciodată mai evidentă ca astăzi”

Într-un video postat recent, Sears face o mărturisire emoționantă despre transformarea prin care a trecut în timpul celor trei ani de plandemie: el povestește cum L-a cunoscut pe Dumnezeu și a ajuns treptat să adere la valorile tradiționale creștine și să îmbrățișeze credința creștină.

SUBLIM! Încununarea Zilei: Părintele Justin vorbește despre Rezistența Poporului Român într-o înregistrare inedită publicată azi de maicile de la Petru Vodă. Remember: Cipul este căderea în păcatul împotriva Duhului Sfânt! VIDEO

Maicile de la Petru Vodă au oferit de Ziua Unirii Principatelor Române o înregistrare inedită cu vrednicul de pomenire Părintele Justin Pârvu, de la a cărui plecare la Ceruri se împlinesc anul acesta 10 ani (10 februarie 1919 - 16 iunie 2013).

Mărturisirea de credință a Părintelui Emanuel Ganciu: Să fim pregătiți de jertfă! Cuvinte profetice ale unui brav Apostol al Neamului Românesc - VIDEO. Slujba de înmormânare a vrednicului de pomenire Părinte are loc Duminică. HRISTOS A ÎNVIAT!

„Preoți cu crucea-n frunte, căci oastea e creștină”! Fiul vrednicului de pomenire Părinte Florin-Emanuel Ganciu, Pr. Victor-Emanuel Ganciu, a trimis precizări privitor la cele ce urmează după trecerea la cele veșnice a tatălui său