DON’T PAY! Boicotarea Facturilor ia amploare în Marea Britanie
Britanicii nu mai par dispuși să suporte din buzunarele lor costurile uriașe ale sancțiunilor impuse de Occident împotriva Rusiei. „Vor fi tulburări sociale generalizate.”
Britanicii nu mai par dispuși să suporte din buzunarele lor costurile uriașe ale sancțiunilor impuse de Occident împotriva Rusiei. „Vor fi tulburări sociale generalizate.”
Puterile globaliste vorbesc deschis despre intenția de a distruge economia și a perturba aprovizionarea cu alimente. Trebuie să ne pregătim pentru a evita să devenim victime ale distrugerii lor planificate, scrie Dr. Joseph Mercola.
Miniștrii Energiei din UE au aprobat marți, 27 iulie, un plan de reducere a consumului de gaze cu 15%, după mai multe controverse cu Bruxelles-ul.
Germania este amenințată de o criză fără precedent din cauza posibilei tăieri a gazului rusesc, ceea ce va duce la pierderea prosperității cu care cetățenii germani erau obișnuiți.
Scopul acestei măsuri care amintește de iernile sub Ceaușescu este economisirea de energie, după ce Germania și-a închis minele și centralele nucleare pentru a-și „înverzi” energia.
Ministerul australian al Energiei a cerut locuitorilor din provincia New South Wales și din capitala acesteia, Sydney, să stingă luminile și să oprească aparatele casnice în timpul serii pentru a se evita o pană de curent generală.
Unde dai și unde crapă: Sancțiunile împotriva Rusiei ar putea duce la raționalizarea curentului electric în Marea Britanie.
Veniturile Rusiei din vânzările de gaze și petrol au atins un nivel record în aprilie, de 1,8 trilioane de ruble într-o singură lună, adică o creștere de 30% față de martie.
Marea Resetare este și o Mare Afacere. Distrugerea lumii pentru a instaura o Nouă Ordine Mondială se dovedește o operațiune financiară extrem de rentabilă.
Războiul din Ucraina s-a extins cu o rapiditate uluitoare: acum, întreaga Uniune Europeană a ajuns teatru de luptă.
G7, grupul celor mai puternice șapte economii mondiale, a decis să respingă pretenția Moscovei ca exporturile de gaze rusești să fie plătite în ruble.
În România, energia se vinde, de regulă, prin contracte bilaterale, întinse pe termene medii sau lungi, cu prețuri ponderate de perioadele de fluctuații ale consumului și de stocurile de echilibru. Însă, o bună parte din energie se