Subiecte: deces subit

AI GRIJĂ CE-ȚI DOREȘTI. Postări ale vacciniștilor care doreau moartea nevaccinaților dar au decedat ei subit după ce s-au vaccinat fac înconjurul lumii: „Nu am milă față de cei anti-vaccin. Ei vor suferi. Și o merită.” Replică azi: „Dumnezeu are umor”

După moartea subită a lui Julie Powell, o scriitoare din New York care dorea cu exact un an în urmă moartea anti-vacciniștilor și a celor anti-mască capturile de ecran ale vechilor postări de pe Facebook ale unui coleg de idealuri de-al acesteia, Richard Rowe, au început recent să facă din nou înconjurul lumii.

Facebook/Alexandru Tămășescu

Mort subit la doar 46 de ani. Cunoscutul pilot și jurnalist sportiv Alexandru Tămășescu a fost găsit fără suflare în casă. ACTUALIZARE Marius Mioc: După două doze de AstraZeneca avea și booster-ul cu Pfizer: „DOZA TURBO”

Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu, pilot de raliu și comentator sportiv, a murit subit la doar 46 de ani. „Sfarsitul lui ma socheaza si ma mahneste profund, era tanar si avea atatea bucurii de oferit”; a scris ziaristul Dorin Chiotea.