Subiecte: decese subite

Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

Voi vorbi despre ororile medicale comise în țară în ultimii 3 ani, înfăptuite cu acordul, sau nepăsarea parlamentarilor: starea de epidemie sau de pandemie trebuie să fie declarată de Ministerul Sănătății. Acest lucru NU s-a întâmplat.

A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, coordonator al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, a încetat din viață, la 47 de ani, anunță reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

Dr. Adrian Cacovean: Reacțiile adverse și decesele după vaccin nu au fost raportate de medici de frica de a nu li se ridica dreptul de a profesa, conform amenințărilor Colegiului Medicilor. Dr. Vasile Astărăstoae arată că decesele sunt mult mai numeroase

CMR: „În cazul acelor medici care nu respectă normele medicale larg acceptate de comunitatea științifică medicală și afectează, prin declarațiile lor, sănătatea publică, prin instigare la încălcarea lor, vor fi identificați și cercetați în cadrul comisiilor de disciplină ale CMR, putîndu-se ajunge până la ridicarea dreptului de a profesa”.

Antrenorul de gimnastică Eugen Grosu, de 45 de ani. Foto: FB

Decese subite în România în ultimele 3 zile: Antrenorul de gimnastică Eugen Grosu de 45 de ani, tânăr de 28 de ani, profesoară de sport, moarte fulgerătoare în urma unui atac cerebral, fost chestor de Poliție, găsit mort în camera de hotel, alte decese

Un tânăr în vârstă de doar 28 de ani, angajat la compania Guntner din Zona Industrială Vest a Sibiului, a decedat subit joi seara, în timpul lucrului. Potrivit reprezentanților companiei, bărbatul, aflat la serviciu în schimbul doi, s-a prăbușit deodată la pământ în zona de lucru.