Subiecte: demiterea lui Bănescu
Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca a fost desființată de comuniști și reînființată de abia în 1990

Vasile Bănescu în revista în care susține că a absolvit o facultate care nu se reînființase: Cetele deloc îngerești ale Administrației Patriarhale și ale Sinodului însuși au o logică demnă doar de o dificilă compasiune. ”Kabaliști” ”bor-iști”, ”nesimțiți”

„Nu e deloc suficient să fii salariat al Patriarhiei pentru a te contamina incurabil de infailibilitate și sfințenie, așa cum nu e îndeajuns să fi absolvit una dintre cele 14 facultăți de teologie provincială, 19 școli de cîntăreți bisericești, 9 școli postliceale teologico-sanitare(!)...

Securiștii din Pandemie fac jocurile la Patriarhie sau ultimele zvârcoliri ale lui Bănescu înainte de a fi pus pe făraș: IPS Teodosie atacat în presa anticreștină înainte de Sinod și contrazicerile vicarilor pe tema Mitropoliei Tomisului. DOCUMENT

Chiar înainte de Sfântul Sinod, care se desfășoară în timpul marelui pelerinaj la Sfântul Dimitrie, Ocrotitorul Bucureștilor, prilej de sărbătoare și de pace, îndrăcitul neexorcizat încă de la Patriarhie, emițătorul de cuvânt Vasile Bănescu, se dă în petec din nou, la fel ca în perioada pascală, dând din copite agitat în presa securistică.

Un mesaj afișat la Patriarhie de vrednicul de pomenire scriitor și fost deținut politic Marcel Petrișor

În plin scandal cu masoni decorați de Patriarh, ”Marele Șambelan” Bănescu stă teleghidat ca o dronă pe IPS Teodosie. La Târgoviște s-a petrecut după 13 ani o ”minune”: masonul ”Mare Secretar” a fost îndepărtat din Arhiepiscopie. Pe când și la Patriarhie?

De ce nu l-a informat Bănescu pe Patriarh că preotul-mason decorat, Cătălin Tohăneanu, este Mare Secretar la Masonerie? Informația era publică de 13 ani pe Roncea.ro. PUTEREA a provocat „suspendarea” „Marelui Secretar” din Arhiepiscopia Târgoviștei. Pe când și cea a „Marelui Șambelan” de la Patriarhie?

BEZBOJNIKUL BĂNESCU, tovarășul lui Cernea: Satrapii din azilurile groazei LOVEAU și zdrobeau oasele bătrâneilor cu mâna cu care ÎȘI FĂCEAU CRUCE. Deși la ceas aniversar, NU SE MAI VEDE PATRIARHUL de atâtea bănescături

Nu trece o zi fără ca „câinele Patriarhului”, după cum l-a aghesmuit IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, să nu apară pe la vreun post de TV sau Radio arondat sistemului, pe lângă pițifelnicele și ursarele oraliste din coloana a cincea online.