Subiecte: dispariția numerarului

Av. Elena Radu condamnă Protocoalele PNRR prin care e clonată electronic România, sunt inventariați biometric românii și ni se introduce identitatea și portofelul digital. Starea de Libertate vă cheamă la protest pe 11.11. 2023 - VIDEO ÎN DIRECT

„Pe "11 a 11-a", Sâmbătă, la ora 14, vă așteptăm pe toți antreprenorii săraci și "evazioniști" care apăreți la ANAF cu mai mult de 50 000 lei "pe casierie" să protestam pentru retragerea noilor masuri fiscale!”, spune Starea de Libertate.

Liderul AUR dă exemplu național. George Simion, la fel ca George Becali, afirmă că nu are card și condamnă băncile care au vrut să mărească comisionele la numerar: ”Este absolut grețos”

George Simion a mai declarat că ”este absolut grețos cum băncile, în primele cele austriece, ele au dat tonul, se pregătea și una româneacă, privată, se pregăteau săptămâna viitoare să mărească comisioanele, când ei trîiesc foarte bine numai din împrimuturile pe care le dau la stat”.

Elena Radu: Și Uniunea Națională a Barourilor din România spune public că restrângerea/eliminarea numerarului de pe piață nu are nicio justificare - nu s-a combătut evaziunea fiscală așa, ba chiar a crescut. COMUNICAT: Efecte negative asupra libertăților

Uniunea Națională a Barourilor din România (U.N.B.R) face apel public la autoritățile competente pentru o analiză mai atentă și mai aplicată a efectelor negative asupra drepturilor și libertăților cetățenilor, pe care le vor avea modificările legislative introduse

PROTEST PENTRU PĂSTRAREA LIBERTĂȚII PRIN NUMERAR ȘI CONTRA LUI CIOLACU: 11 noiembrie, Ora 14, Piața Victoriei, în fața Guvernului României. Este o datorie!

Bani cash înseamnă libertate; o lume fără ei este o lume fără alegeri. În era digitală, cash-ul ne amintește de puterea și importanța alegerii personale. Fără bani cash, suntem doar cifre într-un sistem, pierzându-ne autonomia financiară. Eliminarea lor este ca și cum am renunța la ultima noastră frontieră de confidențialitate.

Foto: Gov.ro

Ilie Șerbănescu: ”Nu mă pune pe mine să folosesc card, ca să îmbogățesc băncile! Principalii evazioniști în România sunt multinaționalele, care externalizează cel puțin 90% din câștiguri fără justă impozitare. Restul sunt povești pentru tâmpiți”

Ilie Șerbănescu arată că limitarea cash-ului încalcă unul dintre cele mai elementare drepturi ale omului, dreptul de a dispune de proprietatea lui așa cum vrea el. Totodată, reputatul analist consideră că evaziunea fiscală va crește în urma acestei decizii a Guvernului.

Fostul vicepreședinte Pfizer prezice că monedele digitale ale băncii centrale și ID-urile digitale vor fi obligatorii într-un deceniu – instaurarea societății fără numerar

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte Pfizer și un oponent curajos al politicilor Covid, a prezis că, într-un deceniu, va apărea o societate fără numerar, în care ID-urile digitale și monedele digitale ale băncii centrale vor fi obligatorii. Aceasta va însemna că ne vom pierde și ultima fărâmă de libertate

Europarlamentar olandez: introducerea monedei euro digitale nu trebuie să ducă la înființarea unui „sistem de credit social” în stil canadian, care să încalce libertățile cetățenilor

Europarlamentarul olandez Marcel de Graaff a afirmat recent că introducerea monedei euro digitale nu trebuie să încalce libertățile cetățenilor sau să facă posibilă înghețarea conturilor bancare, așa cum s-a întâmplat în Canada în timpul Convoiului pentru Libertate din 2022.

Începutul sfârșitului dolarului american și pericolul instaurării societăților fără numerar. „Vom fi închiși ca într-un țarc din care nu va mai exista scăpare”

Într-un video recent, care a devenit viral pe Internet, acumulând până în prezent peste 6.300.000 vizionări, Clayton Morris, realizator american de emisiuni pe teme financiare, prezintă pe scurt istoria ascensiunii și declinului inevitabil al dolarului american, avertizând, în același timp, cu privire la instaurarea unui stat al supravegherii, în care nu vor mai fi acceptați banii de hârtie.