Subiecte: dreptul de a protesta

Dr. Geanina Hagima: Români, vaccinați sau nevaccinați, NU vă mai lăsați divizați, manipulați și asmuțiți unii contra altora. SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ SPUNEM NU! Pe 2 octombrie, în Piața Victoriei, pentru sănătatea copiilor noștri!

Nu este prea târziu sa ne trezim, sa fim uniți si să spunem NU acestor masuri abuzive, prin proteste pașnice, dar bine reprezentate numeric, în 2 octombrie și ori de cate ori va fi nevoie, până vom transforma oportunitatea lor de a reseta lumea în oportunitatea noastră de a curăța lumea de corupție.

Foto: Captură din noua Hotărâre a CNSU care „relaxează” și protestele. Cele mai recente reuniseră 2.000 de manifestanți.

Cîțu anunță „noi relaxări” înșelătoare de la 1 august, scăzând puțin din restricții și adăugând condiția vaccinării sau testării, în unele contexte EXCLUSIV a vaccinării. MASCA REVINE. Protestele se limitează la 100 - 500 de participanți

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri așa-numite „măsuri de relaxare” de la 1 august, care sunt de fapt diminuări minore ale restricțiilor existente, dar care presupun PAȘAPORTIZAREA SOCIETĂȚII. Cu alte cuvinte, libertatea de a participa la evenimente și contexte sociale este acordată doar...