Subiecte: experiment medical
Captură foto: Washington Post

UNABOMBER a fost supus la Harvard unui Experiment CIA de Control al Minții. În Manifestul său, matematicianul decedat în închisoare a acuzat că în Societatea Industrială ”știința înaintează orbește, fără a ține cont de bunăstarea reală a rasei umane”

Matematicianul Ted Kaczynski, faimosul Unabomber, a fost găsit mort sâmbătă în celula sa dintr-o închisoare federală americană. Theodore John Kaczynski s-a născut pe 22 mai 1942, Chicago. Ultrainteligent, el a sărit două clase de liceu și a intrat la 16 ani la Harvard.

Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

Voi vorbi despre ororile medicale comise în țară în ultimii 3 ani, înfăptuite cu acordul, sau nepăsarea parlamentarilor: starea de epidemie sau de pandemie trebuie să fie declarată de Ministerul Sănătății. Acest lucru NU s-a întâmplat.

Certificatele de Nevaccinat se dau ca pâinea caldă pe internet. Florin Chilian a primit de la ActiveNews primul Certificat și Diploma de Merit pentru câștigarea celui mai mare război psihologic și experiment medical din Istoria Omenirii. DOCUMENT

Pentru că nu avem capacitatea de a tipări cel puțin 15 milioane de Certificate vă îndemnăm să le descărcați personal spre imprimare de AICI sau prin accesarea Diplomei de mai jos și vă reamintim că, spre deosebire de altele, acestea chiar sunt gratuite și, în plus, fără cod QR.