Subiecte: experimente Big Pharma

Documentar exploziv semnalat de Dr. Robert Malone: „Propaganda expusă”: corupția și complotul între guverne, Big Tech și Big Pharma (II). Istoricul infracțional al Pfizer și mituirea medicilor capturați de complexul medical industrial

Oferim cititorilor Active News partea a doua din prezentarea Dr. Robert Malone a documentarului exploziv, din 9 părți, realizat de jurnaliștii Ty și Charlene Bollinger, „Propaganda expusă [NECENZURAT]”, documentar la care participă peste 60 de medici, oameni de știință, experți în sănătate și luptători pentru libertate.

Documentar cutremurător semnalat de Dr. Joseph Mercola: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”

Dr. Joseph Mercola a semnalat pe blogul său apariția recentă a unui documentar important, care merită cunoscut și în România: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”. Oferim pentru cititorii Active News extrase din mărturiile cutremurătoare ale victimelor.