Subiecte: extratereștri

Dan Pavel: Balonul și Extratereștri - „mestecătorul obișnuit de presă occidentală trăiește într-un beci al ignoranței în care jurnaliștii deschid din când în când chepengul și aruncă ciozvârte ca să-și hrănească totuși prizonierii cu ceva”

Vă asigur că nimeni nu vizitează planeta asta fără să-și ia minimul de precauțiuni pe care mi le iau eu când merg pe litoral - să nu-mi spargă OZN-ul, să nu-mi tragă portofelul, să nu-mi fure fazerul din combinezon, cel puțin o folie de Furazolidon pentru că sigur ne stricăm la stomac de la igiena restaurantului... chestii de-astea.

Părintele Ilie Cleopa (stânga, cu finul său de călugărie, Patriarhul Daniel) și Părintele Teodosie Paraschiv (dreapta) au vorbit despre draci ca extratereștri

VACCINUL ȘI EXTRATEREȘTRII. Părintele Ilie Cleopa, la fel ca duhovnicul Mănăstirii Durău, Părintele Teodosie Paraschiv, a vorbit metaforic despre draci ca extratereștri. Nici un civil nu are dreptul și nici puterea să judece un Duhovnic. VIDEO

„Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, mai spune duhovnicul. E dreptul lui la opinie. La fel cum alt preot, din București, nepropus spre sancționare, a adus un medic vaccinist să „predice” în Biserică și a emanat enormitatea că vaccinul Covid este „binecuvântarea lui Dumnezeu”.