Subiecte: ezoterism

“Pr. Ciprian Mega a mințit că masonul new-age-ist Dorel Vișan nu mai e în masonerie și mi-a cerut să nu mai spun nimic despre el și senatoarea ezoteristă Șoșoacă până după alegeri” - Pr. Eftimie Mitra revine cu noi dezvăluiri despre cei “21 de rabini”

"Rușii vor să aibă cât mai mulți oameni în parlamentul României și structurile statului nostru, ceea ce nu ar fi rău pentru că ar mai echilibra situația geopolitică din România. Nici față de occidentali nu trebuie sa fim așa obedienți.”

Dezmăț ezoterist la Trinitas TV, cu Dorel Vișan în rolul principal: ”Noi nici nu cunoaștem viața lui Iisus de la 12 ani până la 30. A fost scoasă din Evanghelie.” Părintele Dan Bădulescu, despre Dorel Vișan: ”El se mai consideră creștin ortodox?”

E greu de înțeles cum a fost posibil ca, după scandalul produs de hulele lui Dorel Vișan la adresa credinței și a preoților ortodocși, de la Holistic Fest, postul Trinitas să reia cu nonșalanță aceleași rătăciri, aprobate cu zâmbetul pe buze de jurnalistul Cristi Gava.