Subiecte: furt
Artistul Ion Nicodim în atelierul său ocupat intruziv. Fotografii (în deschidere) de Eugeniu Lupu și Dinu Lazăr (în text)

Scandaloasa conducere a Uniunii Artiștilor Plastici a produs și alte victime în rândul adevăraților artiști ai României. Cazul UAP/Ion Anghel (fiul lui Gh. I. Anghel) împotriva Arianei Nicodim și distrugerea operelor artistului Ion Nicodim

Ne-a parvenit la redacție o reacție din lumea artistică după articolul ActiveNewsRĂZBOIUL « clanurilor » din MNAC-UAP-UNARTE contra artistului PACEA. Un Drept la Replică care adâncește problemele de CORUPȚIE și CONFLICT de INTERESE. Conducerea UAP vrea să arunce în stradă lucrările de artă ale lui Dinu și Ion Pacea.

Institutul Cultural Român și Accademia di Romania la Roma fură în disprețul drepturilor de autor o lucrare de artă de pe ActiveNews, căreia îi elimină autorul, pe artistul George-Sorin Nicolae, pentru promovarea lui Brâncuși în lume. HOȚII DE ARTĂ

În lipsa scuzelor și a unei cuvenite explicații vom fi nevoiți să acționam în instanță cele două foruri „culturale” co-autoare de furt la drumul mare, pentru a da o lecție tuturor instituțiilor statului care nesocotesc în primul rând bunul simț.

Foto: Cotidianul

ANI, precizări de ultima oră în cazul Clotilde Armand: „Și-a majorat indemnizația lunară cu până la 30% ca urmare a numirii în funcția de manager de proiect”. Șeful USR intervine cu tupeu: „ANI nu ar trebui să se uite la 3000 de lei”

Agenția Națională de Integritate a făcut marți precizări cu privire la starea de incompatibilitate și conflictul interese în care s-a aflat primarul Sectorului 1, explicând faptul că incidentele de integritate reținute în cazul Clotilde Armand nu se referă la sporul de 25% de care beneficiază primarii care implementează proiecte europene.

Foto: Ziarul Național

Clotilde Armand, acuzată că și-a acordat o serie de drepturi salariale. Primarul Sectorului 1 ar fi încasat drepturi nemeritate în valoare de aproximativ 18.000 de lei și riscă să-și piardă mandatul

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este acuzată că și-ar fi acordat o serie de drepturi salariale. Agenția Națională de Integritate a demarat o investigație pe acest subiect și a sesizat Parchetul. Inspectorii de integritate susțin că primarul Sector 1 ar fi încasat drepturi nemeritate în valoare de aproximativ 18.000 de lei.

EUFORIE GENERALĂ PRO-ROMÂNIA ȘI MOLDOVA. Cum au dansat și cântat jurnaliștii din întreaga lume prezenți la Eurovision pe muzica trupei Zdob și Zdub. VIDEO din SALA PRESEI cu TRENULEȚUL ziariștilor cântând „Chișinău-București!”

Sala de presă de la Eurovision s-a dezlănțuit în timpul prestației Moldovei la finala Eurovision 2022, dansând și cântând pe muzica reconfortantă a Zdob și Zdub & Fraților Advahov, relatează ediția italiană a publicației Fanpage.

Prezentatoarea TVR Eda Marcus a furnizat momentul în care România a fost furată la Eurovision: „Acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext. Au sărit pur și simplu peste noi ca și când nu am fi existat”. VIDEO

„Aceasta este o înregistrare în timp real după ce ne-a fost refuzată intrarea în transmisiunea principală Eurovision pe motive tehnice. Înregistrarea aceasta este de fapt dovada că acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext.”

ROMÂNIA și MOLDOVA FURATE pentru UCRAINA (și) de punctele de la Eurovision. Basarabenii de la Zdob și Zdub urmau să primească punctajul maxim de la București, pentru piesa lor unionistă. TVR protestează oficial. Se cere anchetă europeană

Finala Eurovision de sâmbătă seara, câștigată de reprezentanții Ucrainei, este umbrită de un scandal privind voturile. TVR reclamă că votul juriului României a fost modificat, cele 12 puncte acordate Moldovei fiind atribuite, în fapt, Ucrainei