Subiecte: gândaci ca hrană
Imagine Wikipedia de Kerria lacca din cartea Indian Insect Life: a Manual of the Insects of the Plains de Harold Maxwell-Lefroy. 1. Insecte sănătoase pe un băț. 2. Insecte nesănătoase pe băț. 3. Primul instar, stadiul activ. 40x. 4. Femelă, la 4 săptămâni după inoculare. 35x. 5. Femelă, la 13 săptămâni după inoculare. 15x. 6. Celula femelă moartă, cu puiet în curs de apariție. 4x. 7. Celula masculină, la 13 săptămâni după inoculare. 15x. 8. Mascul fără aripi. 12x. 9. Mascul cu aripi. 40x.

SECREȚIE DE MUSCĂ ÎN BOMBOANELE KINDER. Europenii consumă chiar acum excrețiile unor insecte fără să știe. Bomboanele de ciocolata cu lapte de la Kinder sunt cerate cu un aditiv care se obține din rășina unei muște verzi. FOTO / VIDEO cu E904

Probabil mulți dintre voi vă întrebați ce alte ticăloșenii se află în spatele industriei alimentare de astăzi, dincolo de junk-food, fast-food, mezeluri pline de aditivi și alimente tot mai sărăcăcioase în compuși nutritivi.

Informația „verificată” de AFP a fost reverificată de ActiveNews. Am luat un ziarist francez din România care o ardea prin Centrul vechi, i-am dat 100 de lei și i-am oferit să mănânce și gura lui o porție ca cea din imaginea prezentată de AFP România mai sus. Dar a vărsat instantaneu. Rezultatul verificării „verificatorilor” AFP: Mănâncă viermi cu gura plină!

Fact-checkerii AFP ne spun că insectele sunt bune de mâncat. Au verificat ei. La fel au zis și de vaccinuri că sunt sigure și eficiente. ACTUALIZARE: Amploaiații AFP din România mănâncă viermi cu gura plină! VERIFICAT ACTIVENEWS

S-a terminat isteria Covid, așa că fact-checkerii, după ce au rămas fără materiale privind vaccinul anticovid, în urma publicării raportului privind reacțiile adverse, au trecut la alt subiect: consumul de insecte. Aceeași abordare ca în pandemie, SIGUR ȘI EFICIENT!

Foto: Știridecluj

Petre Daea, reacție vehementă cu privire la consumul de gândaci: Dumneavoastră ați văzut vreodată gândaci de bucătărie? Mai vezi și pe scările blocului. Nici nu îți vine să intri în bloc, cum dracu să-l bagi pe ăsta în gură?

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit cu noi precizări privind consumul de gândaci. Social democratul a afirmat că nu înțelege cum lumea poate consuma astfel de insecte: „Dumneavoastră ați văzut vreodată gândaci de bucătărie?”