Subiecte: geoinginerie

Dezvăluirile unui cercetător: Oamenii de știință din armata americană au pulverizat în secret asupra orașului St. Louis particule radioactive timp de ani de zile, pentru a testa o tehnologie de război chimic

Armata Statelor Unite a efectuat experimente secrete asupra cetățenilor din orașul St. Louis, din statul Missouri, timp de ani de zile, expunându-i la compuși radioactivi, susține un cercetător. Scopul a fost de a testa capacitățile de război chimic ale acestor particule.

Foto: Un avion C-130 Hercules al Forțelor Aeriene ale SUA alocat escadrilei 757th Airlift Squadron pulverizează împotriva țânțarilor deasupra Bazei Joint Langley-Eustis, Va., 1 august 2017. C-130 este modificat pentru a transporta un sistem de pulverizare aeriană modulară paletizat, care este atașat la barele de pulverizare montate pe aeronavă. (U.S. Air Air Force Photo/Staff Sgt. Carlin Leslie)

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

În „pandemie” autoritățile au vrut să ne facă un bine: să ne vaccineze, să ne îmbotnițeze, să ne distanțeze, să ne înregimenteze electronic, să ne bage sârme în nas etc. Aproape cu forța. Așa și în SUA: Armata a decis că vrea să facă un bine populației, fără acordul ei. Bazându-se pe „știință”.

Captură Foto: Science.org

Avocatul Gheorghe Piperea, candidat AUR la europarlamentare, atrage atenția asupra pericolelor geoingineriei solare: Demenții mesianici care practică geoingineria pentru a opri încălzirea globală în fapt o accelerează. STUDII

„Aproape zilnic apar studii care contrazic afirmațiile oficiale, conform cărora "știința este stabilită", afirmații posibile doar la nivelul unei societăți în care analfabeți funcțional dețin puterea și din care a dispărut orice urmă a gândirii critice.”

Geoingineria climatică, în acțiune: ”Scut solar” pentru blocarea luminii solare, injecții cu aerosoli stratosferici, eliberarea de baloane cu sulf – oameni de știință avertizează: astfel de măsuri de geoinginerie sunt ”extraordinar de periculoase”

O companie americană trimite deja în stratosferă baloane cu dioxid de sulf. NASA ia în calcul pulverizarea de particule de gheață în atmosferă. Însă oameni de știință, consultați de Epoch Times, avertizează că astfel de măsuri de geoinginerie sunt „extraordinar de periculoase”

EXCLUSIV ActiveNews: CE SE AFLĂ ÎN APA DE PLOAIE? PERICOLUL DIN AER. Dr. Geanina Hagimă: Apel către cercetătorii români, dar și către patrioții din structurile de apărare și informații. FOTO prin microscopie electronică și VIDEO

După cum am observat în ultimii trei ani, plandemiile, valurile lor, sunt programate. Acum, cam toată lumea a înțeles că este vorba de premeditare în aceste acțiuni de tipul "creare a problemei – reacție  – soluție oferită de cei care au creat problema”. 

Mușamalizarea contaminarii cu nanoparticule - 40 de milioane de tone de nanoparticule de metal și oxid de grafen sunt pulverizate în întreaga lume. Oamenii le inhalează fără să știe. Ingineria climatică - cea mai mare amenințare la adresa rasei umane

Jurnalista Nadya Swart de la BizNews.com l-a intervievat pe un avertizorul public Dane Wigington, specialist în geoinginerie. Potrivit celor dezvăluite în interviu (VIDEO), milioane de tone de nanoparticule toxice sunt pulverizate asupra noastră.