Subiecte: geoinginerie solară
Captură Foto: Science.org

Avocatul Gheorghe Piperea, candidat AUR la europarlamentare, atrage atenția asupra pericolelor geoingineriei solare: Demenții mesianici care practică geoingineria pentru a opri încălzirea globală în fapt o accelerează. STUDII

„Aproape zilnic apar studii care contrazic afirmațiile oficiale, conform cărora "știința este stabilită", afirmații posibile doar la nivelul unei societăți în care analfabeți funcțional dețin puterea și din care a dispărut orice urmă a gândirii critice.”

Geoingineria climatică, în acțiune: ”Scut solar” pentru blocarea luminii solare, injecții cu aerosoli stratosferici, eliberarea de baloane cu sulf – oameni de știință avertizează: astfel de măsuri de geoinginerie sunt ”extraordinar de periculoase”

O companie americană trimite deja în stratosferă baloane cu dioxid de sulf. NASA ia în calcul pulverizarea de particule de gheață în atmosferă. Însă oameni de știință, consultați de Epoch Times, avertizează că astfel de măsuri de geoinginerie sunt „extraordinar de periculoase”