Subiecte: "gustare" de greieri prajiti

Europarlamentar olandez: introducerea monedei euro digitale nu trebuie să ducă la înființarea unui „sistem de credit social” în stil canadian, care să încalce libertățile cetățenilor

Europarlamentarul olandez Marcel de Graaff a afirmat recent că introducerea monedei euro digitale nu trebuie să încalce libertățile cetățenilor sau să facă posibilă înghețarea conturilor bancare, așa cum s-a întâmplat în Canada în timpul Convoiului pentru Libertate din 2022.

Informația „verificată” de AFP a fost reverificată de ActiveNews. Am luat un ziarist francez din România care o ardea prin Centrul vechi, i-am dat 100 de lei și i-am oferit să mănânce și gura lui o porție ca cea din imaginea prezentată de AFP România mai sus. Dar a vărsat instantaneu. Rezultatul verificării „verificatorilor” AFP: Mănâncă viermi cu gura plină!

Fact-checkerii AFP ne spun că insectele sunt bune de mâncat. Au verificat ei. La fel au zis și de vaccinuri că sunt sigure și eficiente. ACTUALIZARE: Amploaiații AFP din România mănâncă viermi cu gura plină! VERIFICAT ACTIVENEWS

S-a terminat isteria Covid, așa că fact-checkerii, după ce au rămas fără materiale privind vaccinul anticovid, în urma publicării raportului privind reacțiile adverse, au trecut la alt subiect: consumul de insecte. Aceeași abordare ca în pandemie, SIGUR ȘI EFICIENT!

Foto: Știridecluj

Petre Daea, reacție vehementă cu privire la consumul de gândaci: Dumneavoastră ați văzut vreodată gândaci de bucătărie? Mai vezi și pe scările blocului. Nici nu îți vine să intri în bloc, cum dracu să-l bagi pe ăsta în gură?

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit cu noi precizări privind consumul de gândaci. Social democratul a afirmat că nu înțelege cum lumea poate consuma astfel de insecte: „Dumneavoastră ați văzut vreodată gândaci de bucătărie?”

I-AU OBLIGAT SĂ MĂNÂNCE INSECTE LA ȘCOALĂ! Îndoctrinarea celor mici în „Marea resetare alimentară”: Într-o campanie adresată elevilor sunt oferite recompense, printre care „gustări” de greieri prăjiți. ATENȚIE: VIDEO ORIBIL!

Oamenii, inclusiv copiii, sunt spălați pe creier, fiind inițiați în dogmele „Marii resetări” alimentare, care stabilesc că mâncarea de insecte este una dintre măsurile „necesare” pentru „salvarea planetei”. Globaliștii, mass-media de stânga și mai mulți educatori au început deja îndoctrinarea copiilor în această direcție.