Subiecte: ideologia LGBT in scoli

Fetiță de 9 ani ”învățată” despre sex anal, fără știința părinților, într-o școală din Marea Britanie. Un părinte din SUA își retrage copiii de la școlile publice din cauza agresivității LGBTQ. SE ÎNTÂMPLĂ ACUM! VIDEO

Un tată creștin a fost atât de indignat de orele de „educație sexuală” ale fiicei sale încât a scos-o din școala primară, scrie MailOnline într-un articol de azi. Școala s-a folosit de reguli instalate în timpul dictaturii Covid ca să îi ascundă „lecțiile” despre sex anal predate fiicei lui de 9 ani.

Părinții avertizează: în școlile românești circulă chestionare în care minorii sunt interogați cu privire la „identitatea de gen” și viața privată - fără înștiințarea și acordul părinților!

Potrivit mărturiilor unor părinți, în școlile românești circulă deja chestionare în care copiilor li se pun întrebări cu privire la „identitatea de gen”, la viața privată, la „rolurile sociale”, întrebări cu tentă sexuală, chestionare pe care elevii trebuie să le completeze, fără înștiințarea și acordul consimțit al părinților.

Stonewall, principala organizație britanică LGBT+: „Copiii de doi ani își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația a primit finanțări de 1,25 milioane de lire sterline din bani publici

Organizația LGBT+ Stonewall, principala organizație din Marea Britanie de lobby pentru „drepturile transsexualilor”, a fost criticată pentru că a susținut că copiii de până la doi ani „pot recunoaște dacă sunt transgenderi”, cerând „educație incluzivă și afirmativă” în școli, grădinițe și chiar creșe.