Subiecte: ideologia de gen

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

Mulți dintre noi asistăm cu durere la fărădelegile, din ce în ce mai multe, care devin legi. Pe mulți ne doare sufletul văzând cum pe zi ce trece țara noastră nu mai este țara noastră. Din fericire, sunt câteva voci, puține cei drept, care strigă: „Deșteaptă-te române!”. Una dintre aceste voci este cea a actorului Dan Puric, care speră ca la strigătul lui de durere să se adauge și alte strigăte venite din suflete de români adevărați.

Gheorghe Piperea: În România, fenomenul drogurilor a devenit extrem de periculos pentru copii, fiind scăpat de sub control - Reprezentanți ai autorităților statului sunt și consumatori, și traficanți de droguri

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat joi că în România fenomenul drogurilor a devenit extrem de periculos pentru copii, pentru că este atât de mult scăpat de sub control, încât polițiști, reprezentanți ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt și consumatori, și traficanți de droguri.

Institutul European pentru Egalitatea de Gen vrea să elimine din vocabular cuvântul ”virilitate”. Nou ghid emis de UE cere eliminarea unor cuvinte și expresii “inacceptabile” și impunerea nouvorbei necesare în “comunicarea sensibilă la gen”

Institutul European pentru Egalitatea de Gen a publicat un text de 61 de pagini care trece în revistă „limbajul de gen” inacceptabil și oferă o listă de alternative pentru instituirea unui discurs corect politic, potrivit The Telegraph

Foto: Arcanu

PS Ambrozie apără Mărturisitorii și condamnă Codurile QR care întinează Chipul lui Dumnezeu și ”descriu degringolada, haosul, lipsa de formă și rânduială, anulând frumusețea cu care Dumnezeu a creat lumea”. Pastorala Episcopului Giurgiului

„Am devenit, rând pe rând, sclavi ai unui sistem profund imoral în care identitatea omului și Chipul lui Dumnezeu sunt înlocuite de coduri QR, care și vizual descriu degringolada, haosul, lipsa de formă și rânduială, anulând frumusețea cu care Dumnezeu a creat lumea și toate cele sunt în ea.”

Părinții avertizează: în școlile românești circulă chestionare în care minorii sunt interogați cu privire la „identitatea de gen” și viața privată - fără înștiințarea și acordul părinților!

Potrivit mărturiilor unor părinți, în școlile românești circulă deja chestionare în care copiilor li se pun întrebări cu privire la „identitatea de gen”, la viața privată, la „rolurile sociale”, întrebări cu tentă sexuală, chestionare pe care elevii trebuie să le completeze, fără înștiințarea și acordul consimțit al părinților.

Mărturisirea unui faimos YouTuber american: ”Cum L-am descoperit pe Dumnezeu și credința adevărată” în pandemie - ”Prezența răului și a lui satana, din care izvorăște răul, nu a fost niciodată mai evidentă ca astăzi”

Într-un video postat recent, Sears face o mărturisire emoționantă despre transformarea prin care a trecut în timpul celor trei ani de plandemie: el povestește cum L-a cunoscut pe Dumnezeu și a ajuns treptat să adere la valorile tradiționale creștine și să îmbrățișeze credința creștină.