Subiecte: ideologia transgender

Agenda tehnofascismului global antiuman: Transgenderismul și transumanismul sau modul cum cultul tehnocratic al morții, propagat la nivel global, va distruge populația umană, dacă nu ne opunem acum - VIDEO

Dacă deja te identifici ca fiind un hibrid între bărbat și femeie, vei fi convins cu ușurință să devii un hibrid între om și mașină. Astfel, transgenderismul și transumanismul sunt legate abil între ele prin cuvântul «trans». Ambele sunt evident anti-umane și complet tehnocratice.

Organizația Mondială a Sănătății pregătește noi protocoale prin care promovează mutilarea copiilor la scară globală, prin supunerea lor la „tratamente transgender” chirurgicale și hormonale

Aceste protocoale au scopul de „a combate răspândirea rapidă a interdicțiilor și restricțiilor privind «operațiile și medicamentele transgender, în special pentru copii», și vor fi orientate spre «creșterea accesului și utilizării, de către persoanele trans și de diverse genuri, a serviciilor de sănătate de calitate și respectuoase»”.

YouTube a cenzurat înregistrări cu conținut sexual explicit de la parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii - “De ce evenimentul este nepotrivit pe Youtube, dar este considerat potrivit pentru participarea copiilor?”

YouTube a adăugat o restricție de vârstă la un videoclip al youtuber-ului transsexual Blaire White, care a distribuit un video cu parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii. După cum a stabilit YouTube, conținutul „s-ar putea să nu fie potrivit pentru spectatorii sub 18 ani”.

Părinții avertizează: în școlile românești circulă chestionare în care minorii sunt interogați cu privire la „identitatea de gen” și viața privată - fără înștiințarea și acordul părinților!

Potrivit mărturiilor unor părinți, în școlile românești circulă deja chestionare în care copiilor li se pun întrebări cu privire la „identitatea de gen”, la viața privată, la „rolurile sociale”, întrebări cu tentă sexuală, chestionare pe care elevii trebuie să le completeze, fără înștiințarea și acordul consimțit al părinților.

Un fost angajat de la o clinică pentru „schimbarea genului” din SUA dezvăluie orori despre mutilarea copiilor „în tranziție”

Un fost angajat de la o clinică de „schimbare a genului” din SUA, care ar urma să fie închisă în curând, a dezvăluit că medicul-șef al clinicii nu ezita să ofere tratamente hormonale și a adăugat că părinții sunt „intimidați de acești medici care sunt de partea copilului lor și au multă putere. [Medicii] îi pot raporta pe părinți și apoi le pot lua copilul.”

Woke – religia elitelor globaliste: Războiul regimului managerial împotriva creștinismului și a clasei de mijloc. „Luna mândriei”, sărbătorită prin promovarea unui simbolism satanic

Există aici un indiciu important cu privire la originea „woke”. Deși a fost lansată inițial ca o mișcare anti-albi, acesta este, la cel mai profund nivel, un război religios. Ridiculizează creștinismul pentru că vrea să-l înlocuiască și să-l distrugă. Nu este întâmplător faptul că „mândria” a fost considerată păcatul cel mai de moarte. 

Avertizare: transgenderismul ”creează confuzie cu privire la natura realității” și transformă copiii în victime sigure. Mutilarea copiilor în ”medicina” transgender

Ideologiile de gen creează confuzie cu privire la realitate și transformă copiii dezorientați în clienți ai industriei în domeniul tranziției de gen, potrivit autorilor cărții „Expunerea minciunii ideologiei de gen: cum să ne protejăm copiii și adolescenții de ideologia falsă a industriei transgender”, Jeff Myers și Brandon Showalter.

Stonewall, principala organizație britanică LGBT+: „Copiii de doi ani își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația a primit finanțări de 1,25 milioane de lire sterline din bani publici

Organizația LGBT+ Stonewall, principala organizație din Marea Britanie de lobby pentru „drepturile transsexualilor”, a fost criticată pentru că a susținut că copiii de până la doi ani „pot recunoaște dacă sunt transgenderi”, cerând „educație incluzivă și afirmativă” în școli, grădinițe și chiar creșe.