Subiecte: imunizare coronavirus

Dr. Jefferson Jones, ofițer medical din Task Force Covid al CDC al SUA, ZGUDUIE LUMEA: NICI UN VACCIN NU OPREȘTE VIRUSUL! „Chiar dacă vaccinarea ar fi universală, coronavirusul ar continua probabil să se răspândească”. Iar imunitatea dispare

Vaccinurile s-au dovedit „destul de eficiente” în prevenirea cazurilor de Covid-19 care provoacă îmbolnăviri severe și decese, dar nici unul nu s-a dovedit fiabil în ceea ce privește blocarea transmiterii virusului, a precizat dr. Jones.

EXCLUSIV: OMV-PETROM forțează pentru injectarea ilegală a angajaților. OPINIA AVOCATULUI: Nici vaccinarea și nici testarea nu sunt obligatorii în România. Cum se pot apăra salariații majoritar nevaccinați în fața abuzurilor angajatorilor

În condițiile în care 75% dintre români nu sunt vaccinați și nici nu dau semne că s-ar înghesui de-acum încolo să se injecteze cu seruri experimentale, marile companii care au legături strânse cu Sistemul, încearcă să impună, ilegal, vaccinarea angajaților. În cazul de față, PETROM, nici nu mai știm de la cine și de unde au primit ordinul: de la București, de la Viena sau de la Moscova?

Avocat Gheorghe Piperea: A pune semnul egal între vaccinare și imunizare este un colosal Fake News. Pașapoartele de Vaccinare sunt bazate pe un FALS. Faceți cunoștință cu sintagma "teoria complicității”

Imunizarea nu este același lucru cu înțeparea cu un ser experimental, care „asigură” forme ușoare ale bolii și o rată mai redusă de infectare. A pune semnul egal între cele două operațiuni nu numai că este un colosal fake news prin omisiune, e și (mai ales) un eșec al logicii formale și al științei medicale, impus de propagandă.