Subiecte: incident
Unul din participanții la Marșul Golanilor a fost agresat fizic de către jandarmi deși era izolat și nu se opunea legitimării.

EXISTĂ MIȘCĂRI ANTIFA ÎN ROMÂNIA? SE PARE CĂ DA! Marșul Golanilor și agresarea unui participant de către Jandarmerie, surprinse cu ochii-n patru de Aurelian Popa - VIDEO

Ieri în București a avut loc "Marșul Golanilor", prin care, în ciuda ceței în care a fost lăsat acel eveniment din vara lui '90, am INSISTAT să amintim încă o dată curajul românilor de atunci și să protestăm față de libertatea deplină în care vinovatul de atunci, Ion Iliescu, își trăiește liniștit viața. Și la fel vom face în fiecare an!

Foto: Tudor Bogdan Teodorescu / FB

Accident ciudat la ambasada Rusiei. Șoferul a decedat după ce s-a izbit de gard și mașina a luat foc. ACTUALIZARE: SINUCIGAȘUL este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, divorțat și condamnat luni la 15 ani de închisoare. FOTO VIDEO IMPACT

O mașină a luat foc după ce s-a izbit violent de zidul gros și electrificat care înconjoară Ambasada Rusiei la București. În mașină se afla o singură persoană – un bărbat. Șoferul a murit pe loc. Era Bogdan Drăghici. Incidentul s-a produs în jurul orei 6.00.