Subiecte: incompetență
Ilustrație: Constantin Constans / FB/studioesco.paris

Cine este soroșistul proletcultist care ne-a reclamat abuziv la CNA? Călin Dan a ajuns directorul MNAC după ce a condus Centrul Soros pentru Artă Contemporană și a avut un ”job” în Olanda, de 4 luni, la compania Lost Boys Interactive/Băieți Pierduți

Călin Dan s-a gândit probabil să apeleze la tovarășii lui de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), care au socotit că e un bun prilej/pretext de a se agăța de cazul acesta pentru a ne hărțui la fel de abuziv și ilegal precum este demersul soroșistul prolectcultist.

Români alături de doctorița Geanina Hagimă anchetată azi ca la Securitate de Colegiul Medicilor, pentru delict de opinie. Ce zicea soția lui Coriu, Letiția, despre ”încolonările” președintelui CMR. VIDEO și manifestație de solidaritate la orele 10.00

Medici, activiști civici, intelectuali și simpli români de pe rețelele de socializare și-au exprimat solidaritatea cu doctorița Geanina Hagimă, anchetată obsesiv de șeful de ocazie al Colegiului Medicilor din România (CMR), dr. Daniel Coriu

Există o limită la IQ peste care nu ai voie să fii premier? De la BTI citire: Dr. Nicolae Ciucă: „Există o stare prin care începerea anului de învățământ ne ia prin surprindere”

Premierul dr.Nicolae Ciucă a participat, azi, la videoconferința cu prefecții și cu reprezentanții Inspectoratelor Școlare pe tema pregătirii începerii anului școlar, la care au participat, conform Agerpres, și miniștrii Educației și Afacerilor Interne, Sorin Cîmpeanu și Lucian Bode.

Foto: cloudwards.net

Arafat își face prin DSU o platformă de cenzură pentru a combate „propaganda rusă” urmărind termeni precum Guvern, Ciucă, Iohannis, Geoană, Ursula, incompetență sau corupție. Nu se va mai putea vorbi liber pe Internet despre abuzurile puterii?

Încă o măsură dictatorială se dorește a fi impusă românilor în contextul războiului din Ucraina. Arafat își deschide platformă de cenzură sub pretextul combaterii „știrilor false”. Un grup de lucru creat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU)