Subiecte: încurajarea avortului
Colaj: Titluri din presă după ieșirea publică smintitoare a lui Vasile Bănescu

Poziția Federației Ortodoxe Pro Vita din România față de dezbaterile pe tema pretinsului drept la avort și a mesajelor smintitoare ale funcționarului Patriarhiei Vasile Bănescu: AVORTUL NU ESTE NICIODATĂ O SOLUȚIE MORALĂ, ORICARE AR FI CIRCUMSTANȚELE!

Afirmațiile ciudate ale purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, care, împotriva învățăturilor bisericești, a Cuvântului Domnului și minimei moraliei, justifică crima avortului „justificat medical” și atribuie interzicerea avorturilor unor regimuri totalitare, continuă să provoace reacții în sânul Bisericii Ortodoxe Române.

AVORTUL ESTE O CRIMĂ - Poziția OFICIALĂ a Bisericii Ortodoxe Române față de AVORT: Toți Sfinții Părinți semnalează că, în orice fază ar fi produs, avortul rămâne pruncucidere. Prin el, se încalcă porunca divină: „Să nu ucizi” (Ieșire 20, 13)

În contextul apariției publice a unui text patapievician, interpretat ca fiind al Patriarhiei Române, ba chiar al Bisericii Ortodoxe Române, în care se afirmă, între altele, fără nici o cădere de specialitate, că avortul poate fi „justificat medical”

Bill Gates a „prevestit” și VARIOLA MAIMUȚEI, în urmă cu doar 6 luni. ARMĂ BIOLOGICĂ? Stăpânul Vaccinurilor a susținut că ar putea fi declanșată o pandemie bioteroristă de variolă iar OMS trebuie să-și facă o FORȚĂ proprie de acțiune

Bill Gates, „stăpânul vaccinurilor”, are darul prevestirii. Noua epidemie a vărsatului de maimuță, care a lovit deja homosexuali din mai multe țări - din motive ușor de înțeles - a fost anunțată de miliardarul malthusianist în urmă cu 6 luni.