Subiecte: ineficiența vaccinării

Avocat Gheorghe Piperea: A pune semnul egal între vaccinare și imunizare este un colosal Fake News. Pașapoartele de Vaccinare sunt bazate pe un FALS. Faceți cunoștință cu sintagma "teoria complicității”

Imunizarea nu este același lucru cu înțeparea cu un ser experimental, care „asigură” forme ușoare ale bolii și o rată mai redusă de infectare. A pune semnul egal între cele două operațiuni nu numai că este un colosal fake news prin omisiune, e și (mai ales) un eșec al logicii formale și al științei medicale, impus de propagandă.

Foto: vaccinarea președintelui din Seychelles

Infectările cresc după vaccinare. Studiu de caz: Seychelles, țara cu cei mai mulți vaccinați din lume, reimpune restricții din cauza explodării numărului de cazuri. Peste o treime dintre ele sunt la persoane vaccinate cu ambele doze de ser Covid

Țara insulară Seychelles, care și-a vaccinat complet mai mult de 62% din populație împotriva coronavirusului, a închis școlile și a anulat evenimentele sportive pe o perioadă de două săptămâni, pe fondul creșterii considerabile a numărului de infectări.