Subiecte: luna pride

YouTube a cenzurat înregistrări cu conținut sexual explicit de la parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii - “De ce evenimentul este nepotrivit pe Youtube, dar este considerat potrivit pentru participarea copiilor?”

YouTube a adăugat o restricție de vârstă la un videoclip al youtuber-ului transsexual Blaire White, care a distribuit un video cu parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii. După cum a stabilit YouTube, conținutul „s-ar putea să nu fie potrivit pentru spectatorii sub 18 ani”.

Woke – religia elitelor globaliste: Războiul regimului managerial împotriva creștinismului și a clasei de mijloc. „Luna mândriei”, sărbătorită prin promovarea unui simbolism satanic

Există aici un indiciu important cu privire la originea „woke”. Deși a fost lansată inițial ca o mișcare anti-albi, acesta este, la cel mai profund nivel, un război religios. Ridiculizează creștinismul pentru că vrea să-l înlocuiască și să-l distrugă. Nu este întâmplător faptul că „mândria” a fost considerată păcatul cel mai de moarte.