Subiecte: mafia intelectuală

Liiceanu desființat de Constantinescu: Un impostor lacom și frustrat, filosof ratat fără operă, ignorat internațional. Măcinat de invidie și ură minciunile lui au proporții delirante. Câte spitale s-ar fi putut face din banii editurii primite de la Pleșu?

Liiceanu e obsedat de bani. Acumulează bani pentru mașini de lux și o vilă somptuoasă cu trei etaje, unde locuiește singur. Vede bani și acolo unde nu sunt. Este rândul nostru să întrebăm: câte milioane de euro a obținut Liiceanu din bugetul României?

Foto: Cotidianul.ro

Liiceanu a pierdut pentru a doua oară procesul cu Victor Roncea. Curtea de Apel i-a dat dreptate jurnalistului în cazul articolelor EVZ despre rolul agentului KGB Silviu Brucan și a cuplului Pleșu - Liiceanu în crearea GDS, în oglindă cu FSN. DOCUMENTE

Colegul nostru, redactorul șef al ActiveNews Victor Roncea, a câștigat din nou procesul cu reprezentantul GDS și patronul Humanitas, Gabriel Liiceanu. Victoria este a libertății presei din România pe care Liiceanu o dorea suprimată iar Roncea amendat cu 50.000 de euro. După Tribunalui București și Curtea de Apel i-a dat dreptate jurnalistului.