Subiecte: mancarea de insecte

Cristian Terheș: La Bruxelles se pregătesc legi pentru implementarea portofelului digital și a identității digitale, controlul achizițiilor, limitarea consumului de carne. “Se va da liber la mâncatul de gândaci”

Europarlamentarul Cristian Terheș a spus că la Bruxelles se pregătesc legi controversate precum implementarea portofelului digital, care va facilita controlul și monitorizarea cu privire la finanțele personale ale cetățenilor, limitarea achiziției de haine și a consumului de carne, promovarea alimentelor pe bază de insecte. Totul, „pentru protejarea planetei”.

Foto: Fanatik

Petre Daea șterge pe jos cu marea resetare alimentară: Nu ne plac nici greierii, nici lăcustele. Dintr-un camion de lăcuste nu poate fi obținută nici măcat o lingură de făină. Har Domnului, în România avem de toate pentru hrana populației

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că „nu este cazul să salivăm la orice propunere pe care o fac unii sau alții”, precizând că românilor nu le plac, greierii, nici lăcustele, în alimentație, ci laptele și produsele pe care le putem realiza în România

I-AU OBLIGAT SĂ MĂNÂNCE INSECTE LA ȘCOALĂ! Îndoctrinarea celor mici în „Marea resetare alimentară”: Într-o campanie adresată elevilor sunt oferite recompense, printre care „gustări” de greieri prăjiți. ATENȚIE: VIDEO ORIBIL!

Oamenii, inclusiv copiii, sunt spălați pe creier, fiind inițiați în dogmele „Marii resetări” alimentare, care stabilesc că mâncarea de insecte este una dintre măsurile „necesare” pentru „salvarea planetei”. Globaliștii, mass-media de stânga și mai mulți educatori au început deja îndoctrinarea copiilor în această direcție.