Subiecte: manipularea maselor

Dr. Mattias Desmet, discursul din România: De la viziunea materialist-raționalistă asupra omului și a lumii și formarea maselor prin propagandă la totalitarismul tehnocratic – Curajul de a spune Adevărul versus refugiul comod în “lumea aparențelor”

Redăm mai jos fragmente traduse din discursul excelent în Parlamentul României al Dr. Mattias Desmet, lector în psihoterapie psihanalitică la Universitatea din Ghent, Departamentul de Psihanaliză și Consultanță clinică, și autorul cărții „Psihologia totalitarismului”

Îndemnul Dr. Joseph Mercola: Renunță la Google și Gmail înainte de a fi prea târziu! (I)

Mulți cred că Google filtrează și cenzurează în mod masiv informațiile prin intermediul motorului său de căutare, dar are puterea de a aplica cenzura și în alte sfere, inclusiv asupra e-mailului personal, dacă utilizați Gmail. Cabala tehnocratică împinge lumea către tirania globală, iar Google este unul dintre principalii susținători ai acesteia, scrie Dr. Joseph Mercola într-un articol exploziv.

Milioane de dolari investiți de Fundația Rockefeller și alte organizații globaliste în cercetări pentru modificarea comportamentelor (II) – „soluția tehnocratică” pentru creșterea numărului de vaccinări și a docilității în masă

Domeniul științei comportamentale – și conceptul cunoscut sub numele de „impulsionare” – a ocupat un loc predominant în anii pandemiei de COVID-19, iar strategiile au fost intens utilizate de guverne și oficialii din domeniul sănătății publice din întreaga lume pentru a justifica restricțiile și măsurile dure, care încălcau drepturi și libertăți fundamentale.

Fundația Rockefeller și alte organizații globaliste finanțează cu milioane de dolari cercetări în psihologia comportamentală pentru a „impulsiona” cât mai mulți oameni să se vaccineze anti-COVID-19 (I)

Fundația Rockefeller, Fundația Națională pentru Știință (o agenție „independentă” a guvernului SUA) și alte organizații nonprofit globaliste investesc milioane de dolari într-o inițiativă de cercetare „pentru a crește gradul utilizării vaccinurilor COVID-19 și al [respectării] altor măsuri recomandate de sănătate publică, prin combaterea dezinformării”.

Dr. Lucian Duță, factuala Oana Despa sponsorizată de Fondul Covid-19 prin „Funky Citizens”, Dr. Răzvan Constantinescu și Dr. Monica Pop

CINE face LISTE NEGRE cu medicii din România. Dr. Lucian Duță izbește năpraznic propaganda vaccinistă: Băi, idioților, nu vă veți ierta vaccinarea copiilor! Dr. Monica Pop: Oana Despa de la Europa Liberă scrie neadevăruri LA COMANDĂ ORDINARĂ

Într-un plagiat după un clasament internațional (fals) al „anti-vacciniștilor” - de fapt al oamenilor de bun simț, majoritatea ultra-specializați în domeniu -, inventat de un ONG soroșist, site-ul care a preluat numele Radioului Europa Liberă s-a gândit să pună la zid și oamenii normali din România

Ilustrație: NY Post

SE SURPĂ MINCIUNA COVID. ActiveNews republică 3234 de pagini cu e-mail-urile lui Tony Fauci care dovedesc MINCIUNA MĂȘTILOR, ORIGINEA de laborator a VIRUSULUI și legăturile lui cu Bill Gates și Mark Zuckerberg. Republicanii cer demiterea lui „Dr. Moarte”

Un scandal monstruos care îl zgâlțâie din țâțâni pe „Dr. Moarte” Tony Fauci și tot eșafodajul Minciunii Covid a erupt în America pe 1 iunie și la noi nimic-nimic, nu se-aude, nu se vede și, mai ales, nu se comentează. Spargem noi tăcerea: