Subiecte: moarte subită

Morți subite în magistratură: Procurorul Pavel Palcu a murit la 70 de ani, după un AVC făcut în decembrie. Fostul procuror Doru-Viorel Ursu, mort subit la 71 de ani. Avocatul Dumitru Rădescu, fost judecător, mort la numai 58 de ani

Unul dintre cei mai performanti si mai longevivi procurori a incetat din viata. Pavel Palcu, fost procuror la Parchetul Tribunalului Arad, a murit dupa ce in decembrie 2023, cu o zi inainte ca CSM sa ii aprobe pensionarea, suferise un atac cerebral.

Paul Gabriel Andrei, despre moartea prematură a medicului Ștefan Veliceasa, la 41 de ani: Luni am dat mesaj pe telefonul clinicii "Bună ziua. Domnul doctor e astăzi?". Mi-a răspuns doamna asistentă: "Domnul doctor a suferit un AVC. Mâine îl îngroapă”

Una dintre cele mai grele postări pe care le-am scris. De patru zile mă gândesc la ea, cum s-o apuc, cum s-o scriu, dacă e bine, dacă nu, dacă trebuie să împărtășesc sau nu, dacă voi deranja pe cineva. Dacă și iar dacă.

Cine dă ordine presei ticăloase cum să mintă în cazul morților subite din rândul adolescenților? O elevă de 15 ani de la Liceul Sanitar din Bistrița, deces subit prezentat ca sinucidere. Un băiat de 16 ani din Timiș, deces pus pe seama energizantelor

La doar 15 de ani, Amalia Pop, elevă în clasa a IX-a C la Liceul Sanitar din Bistrița, a trecut la cele veșnice, vestea venind ca un trăsnet peste familie, dar și peste profesori și colegii de școală și cei de handbal.

Decese ale unor românce: tânără de 34 de ani - infarct în Anglia; avocată de 50 de ani - deces după lupta cu o boală diagnosticată anul trecut. “Aleg să mă vaccinez cu doza III, cu ARNm, pentru că cred în știință”

O tânără de doar 34 de ani, care locuia în Marea Britanie, Timea Orban, s-a stins din cauza unui infarct. În aceeași zi a fost anunțat decesul unei alte românce, de doar 50 de ani, avocata Felicia Chirnogeanu, care a murit după lupta cu o boală necruțătoare, diagnosticată anul trecut. Era vaccinată Covid cu 3 doze.