Subiecte: monitorizare

Seminar la Forumul Economic Mondial de la Davos, 2023: Citirea minții de către Inteligența Artificială. Sunteți pregătiți pentru „transparența creierului”?

În cadrul întâlnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, a fost organizat un seminar despre „Transparența creierului”. A fost prezentată o tehnologie nouă, dar funcțională, care permite scanarea creierului uman prin dispozitive portabile. Astfel de scanări permit computerelor IA să citească și să interpreteze starea de spirit a purtătorului prin detectarea instantanee a undelor cerebrale înregistrate.

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliști și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

Persoanele din Marea Britanie care au manifestat o atitudine critică și sceptică cu privire la măsurile de lockdown în pandemie au fost puse sub supraveghere guvernamentală folosindu-se resursele armatei țării, arată un raport publicat duminică.