Subiecte: obiective climatice

Gheorghe Piperea: Există o cursă către zero. Adică o cursă către nimic. Zero consum de carne și zero consum de lapte până în 2040. În cursa către nimic s-au înscris și orașe mari din România

Două dintre țintele acestei curse către nimic sunt: zero consum de carne și zero consum de lapte până în 2040. 
Nu contează prea mult cum intenționează actualii sau viitorii primari români să facă asta, dar contează că lumea nu știe ce țintă și-au asumat acești gospodari globali care se identifică drept călători în timp.

Papa Francisc pledează pentru un guvern mondial care să impună măsuri obligatorii pentru combaterea “schimbărilor climatice” - “Se afirmă în mod periculos transferarea autorității morale către globaliștii atei care nu-I slujesc lui Dumnezeu”

Noul document al Papei Francis privind „schimbările climatice”, Laudate Deum, „afirmă în mod periculos transferarea autorității morale către globaliștii atei care nu-I slujesc lui Dumnezeu, ci Prințului acestei lumi”.

Colaj: Agenția TASS și Forumul de la Valdivostok - forumvostok.ru

Putin urmează regulile OMS – Fără un test PCR, participanții nu pot avea acces la Forumul Economic de Est al Rusiei. La conferința lui Putin, obligatoriu al doilea test PCR. Vaccinul pare să nu conteze deloc

Știți că Forumul Economic de Est al Rusiei – un forum foarte important pentru dezvoltarea parteneriatelor Sberbank public-privat în Est – urmează regulile dictate de Organizația Mondială a Sănătății, o organizație care lucrează neobosit pentru a proteja sănătatea la nivel mondial?

Cristian Terheș: La Bruxelles se pregătesc legi pentru implementarea portofelului digital și a identității digitale, controlul achizițiilor, limitarea consumului de carne. “Se va da liber la mâncatul de gândaci”

Europarlamentarul Cristian Terheș a spus că la Bruxelles se pregătesc legi controversate precum implementarea portofelului digital, care va facilita controlul și monitorizarea cu privire la finanțele personale ale cetățenilor, limitarea achiziției de haine și a consumului de carne, promovarea alimentelor pe bază de insecte. Totul, „pentru protejarea planetei”.

Robert Malone: George Soros vrea să implementeze, prin Fundațiile pentru o Societate Deschisă, o „democrație” globalistă bazată pe planificare, cenzură, supraveghere și control

Soros promovează o versiune a democrației în care drepturile universale ale omului – versiunea nouă și „îmbunătățită” - și alocarea reglementată a resurselor înlocuiesc suveranitatea națională și pe cea individuală, scrie Dr. Robert Malone într-o nouă analiză, pe care o oferim mai jos în traducere