Subiecte: pandemie

Mărturisirea unui faimos YouTuber american: ”Cum L-am descoperit pe Dumnezeu și credința adevărată” în pandemie - ”Prezența răului și a lui satana, din care izvorăște răul, nu a fost niciodată mai evidentă ca astăzi”

Într-un video postat recent, Sears face o mărturisire emoționantă despre transformarea prin care a trecut în timpul celor trei ani de plandemie: el povestește cum L-a cunoscut pe Dumnezeu și a ajuns treptat să adere la valorile tradiționale creștine și să îmbrățișeze credința creștină.

Sursa: CIA

CIA: Suntem pe locul doi mondial la RATA MORTALITĂȚII! România și Lumea văzute de la București. Revista Profesionistă a Presei pentru prima jumătate a lunii august 2022, realizată de Centrul European de Studii în Probleme Etnice al Academiei Române

După ce a recitat „Doina” lui Mihai Eminescu la Sfântu Gheorghe cu ocazia aniversării omului deplin al culturii românești (15 ianuarie), Mihai Tîrnoveanu a fost trimis în judecată de Judecătoria Brașov, la sesizarea unei asociații maghiare, sub acuzația de „incitare la ură” împotriva maghiarilor.

Părintele Duhovnic Hrisostom de la Meteora și Părintele Bogdan Florin Vlaicu din Belgia

Părintele Hrisostom de la Meteora: „Nimeni nu are dreptul să impună vaccinarea! Masca e o cădere!” Lovitură dură pentru pandemiștii din Biserică: „Dacă eu cred că sfânta linguriță de împărtășanie are microbi, nu merit să mă împărtășesc niciodată!”

Părintele Bogdan Florin Vlaicu din Belgia, care a realizat un întreg serial de discuții cu folos duhovnicesc pe teme actuale ale societății, ne oferă și o convorbire extrem de importantă, din pelerinajul său la Meteore, avută cu părintele arhimandrit Hrisostom