Subiecte: pervertirea copiilor

YouTube a cenzurat înregistrări cu conținut sexual explicit de la parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii - “De ce evenimentul este nepotrivit pe Youtube, dar este considerat potrivit pentru participarea copiilor?”

YouTube a adăugat o restricție de vârstă la un videoclip al youtuber-ului transsexual Blaire White, care a distribuit un video cu parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii. După cum a stabilit YouTube, conținutul „s-ar putea să nu fie potrivit pentru spectatorii sub 18 ani”.

Părinții avertizează: în școlile românești circulă chestionare în care minorii sunt interogați cu privire la „identitatea de gen” și viața privată - fără înștiințarea și acordul părinților!

Potrivit mărturiilor unor părinți, în școlile românești circulă deja chestionare în care copiilor li se pun întrebări cu privire la „identitatea de gen”, la viața privată, la „rolurile sociale”, întrebări cu tentă sexuală, chestionare pe care elevii trebuie să le completeze, fără înștiințarea și acordul consimțit al părinților.

„Drag Queen” și războiul împotriva inocenței copiilor - „Spectacolul dezgustător Drag Queen Story Hours organizat în școli și grădinițe trebuie să înceteze!”

Copilul nevinovat știe instinctiv și implicit ce este bine și ce este rău, ce este frumos sau urât. Ca și copilul care denunță „hainele cele noi” ale împăratului, el o vede pe „drag queen” ca fiind la fel de urâtă și sinistră ca o vrăjitoare rea dintr-un basm. Copilul nu aderă la opiniile corecte politic și spune deschis ceea ce crede.