Subiecte: pervertirea copiilor prin ideologia transgender

Organizația Mondială a Sănătății pregătește noi protocoale prin care promovează mutilarea copiilor la scară globală, prin supunerea lor la „tratamente transgender” chirurgicale și hormonale

Aceste protocoale au scopul de „a combate răspândirea rapidă a interdicțiilor și restricțiilor privind «operațiile și medicamentele transgender, în special pentru copii», și vor fi orientate spre «creșterea accesului și utilizării, de către persoanele trans și de diverse genuri, a serviciilor de sănătate de calitate și respectuoase»”.

YouTube a cenzurat înregistrări cu conținut sexual explicit de la parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii - “De ce evenimentul este nepotrivit pe Youtube, dar este considerat potrivit pentru participarea copiilor?”

YouTube a adăugat o restricție de vârstă la un videoclip al youtuber-ului transsexual Blaire White, care a distribuit un video cu parada „Mândriei”, în care erau prezenți copii. După cum a stabilit YouTube, conținutul „s-ar putea să nu fie potrivit pentru spectatorii sub 18 ani”.

Părinții avertizează: în școlile românești circulă chestionare în care minorii sunt interogați cu privire la „identitatea de gen” și viața privată - fără înștiințarea și acordul părinților!

Potrivit mărturiilor unor părinți, în școlile românești circulă deja chestionare în care copiilor li se pun întrebări cu privire la „identitatea de gen”, la viața privată, la „rolurile sociale”, întrebări cu tentă sexuală, chestionare pe care elevii trebuie să le completeze, fără înștiințarea și acordul consimțit al părinților.

Un fost angajat de la o clinică pentru „schimbarea genului” din SUA dezvăluie orori despre mutilarea copiilor „în tranziție”

Un fost angajat de la o clinică de „schimbare a genului” din SUA, care ar urma să fie închisă în curând, a dezvăluit că medicul-șef al clinicii nu ezita să ofere tratamente hormonale și a adăugat că părinții sunt „intimidați de acești medici care sunt de partea copilului lor și au multă putere. [Medicii] îi pot raporta pe părinți și apoi le pot lua copilul.”

Avertizare: transgenderismul ”creează confuzie cu privire la natura realității” și transformă copiii în victime sigure. Mutilarea copiilor în ”medicina” transgender

Ideologiile de gen creează confuzie cu privire la realitate și transformă copiii dezorientați în clienți ai industriei în domeniul tranziției de gen, potrivit autorilor cărții „Expunerea minciunii ideologiei de gen: cum să ne protejăm copiii și adolescenții de ideologia falsă a industriei transgender”, Jeff Myers și Brandon Showalter.

„Drag Queen” și războiul împotriva inocenței copiilor - „Spectacolul dezgustător Drag Queen Story Hours organizat în școli și grădinițe trebuie să înceteze!”

Copilul nevinovat știe instinctiv și implicit ce este bine și ce este rău, ce este frumos sau urât. Ca și copilul care denunță „hainele cele noi” ale împăratului, el o vede pe „drag queen” ca fiind la fel de urâtă și sinistră ca o vrăjitoare rea dintr-un basm. Copilul nu aderă la opiniile corecte politic și spune deschis ceea ce crede.

Stonewall, principala organizație britanică LGBT+: „Copiii de doi ani își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația a primit finanțări de 1,25 milioane de lire sterline din bani publici

Organizația LGBT+ Stonewall, principala organizație din Marea Britanie de lobby pentru „drepturile transsexualilor”, a fost criticată pentru că a susținut că copiii de până la doi ani „pot recunoaște dacă sunt transgenderi”, cerând „educație incluzivă și afirmativă” în școli, grădinițe și chiar creșe.